RuDi Rock Otaniemi – Running Dinner that rocks!

Around Otaniemi
28.10.2014 18:00—22:30

# Tapahtuma järjestetään Otaniemessä, 28.10. 18-22:30, jatkot Smökissä klo 22.30 alkaen.
# Ilmo auki osoitteessa http://tinyurl.com/RuDiRockOtaniemi
# Viimeinen ilmoittautumispäivä lauantaina 25.10.!

Kokkaa 1/3 päivällisestä ja syö muut ruokalajit jonkun muun kotona!
—————–
RuDi (Running Dinner) on konsepti, jossa yhdistyvät kokkailu, ihmisten tapaaminen ja jatkobileet. RuDi antaa mahdollisuuden nauttia kolmen ruokalajin illallisen samalla kun tutustut 12 uuteen ihmiseen, vain laittamasi aterian hinnalla!

Kahden hengen joukkueissa osallistujat valmistavat alkupalat, pääruoan tai jälkiruoat. He toimivat isäntinä kahdelle muulle joukkueelle ja nauttivat aterian kaksi muuta ruokalajia muiden osallistujien luona. Näin se toimii:

1. Ilmoittaudu tapahtumaan parisi kanssa
2. Saat vahvistuksen ruokalajista, jonka valmistatte (esim. jälkiruoat)
3. Budjetti on 16e raaka-aineille, joista teette 6 annosta. Ruokajuomat eivät sisälly suositusbudjettiin, mutta niiden tarjoaminen on suositeltavaa.
4. Olette saaneet osoitteen alkupaloille ja pääruoalle. Aloitatte menemällä ensimmäiseen osoitteeseen, jossa tapaatte kaksi muuta joukkuetta (joista toinen toimii isännöi).
5. Syömisen ja small talkin jälkeen sanotte moi moi ja siirrytte seuraavaan saamaanne osoitteeseen. Pääruoalla tapaatte jälleen kaksi uutta joukkuetta, ja aterian jälkeen menette kotiin vastaanottamaan kaksi joukkuetta jälkiruoan merkeissä.
6. Jälkiruoan jälkeen on mahdollisuus mennä Smökkiin jatkoille ja tavata uudet tuttavuudet jälleen kerran.

Tapahtuma järjestetään Otaniemessä, 28.10. 18-22:30, jatkot Smökissä klo 22.30 alkaen.
Ilmo auki osoitteessa http://tinyurl.com/RuDiRockOtaniemi lauantaihin 25.10. asti.

Saatte sunnuntaina 26.10. vahvistuksen sähköpostilla minkä osan illallisesta valmistatte, sekä kahden muun osan osoitteet.
————-

Huomioita:
– Tapahtuma on ilmainen, kuten myös jatkot. Hyvän ja tasapuolisen kokemuksen takaamiseksi kaikkia joukkueita kehotetaan käyttämään koko 16e ruokabudjetti.
– Jos joudutte perumaan osallistumisenne, tehkää se niin pian kuin mahdollista. Näin voimme välttää tilanteet, joissa jokin ruokalaji jää isännöimättä.
– Smökissä on mahdollisuus hengailuun koko tapahtuman ajan. Jos jokin menee vikaan, sieltä saa neuvoja, kahvia ja sympatiaa. Myös fatboyt roudataan paikalle.
– Valmistele ruokalajisi etukäteen, jotta voit tarjoilla sen mahdollisimman nopeasti vieraitten saavuttua. Esimerkiksi pääruoka voi olla uunissa vielä 30 min, jos ruokailuun jää 45 min aikaa.
– Konseptia kokeillaan nyt ensimmäistä kertaa Suomessa tässä muodossa. Käytännön syistä osoitteet on rajattu Otaniemen postialueelle.

Mosaic

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *