Saaristolaivurikurssi

Aalto-yliopiston sähkötekniikan korkeakoulu, sali S1

Otakaari 5

Espoo
5.2.2013 17.30—22.00

Teekkaripurjehtijoiden suositut laivurikurssit alkavat taas helmikuussa.

Saaristonavigoinnin kurssilla opit navigoinnin ja vesiliikenteen sääntöjen perusteet, joita tarvitset vesillä olit sitten purjehtimassa tai kruisailemassa moottoriveneellä. Opit esimerkiksi löytämään tiesi oikeiden viittojen välistä, ottamaan suuntia kartalta ja tunnistamaan muita aluksia valojen perusteella. Opetus lähtee alusta joten esitietoja ei vaadita.

Kurssin tavoitteena on myös saaristolaivuritutkinnon suorittaminen. Tutkinto suoritetaan kurssin päätteeksi valtakunnallisella tentillä.

Kurssin kokoontumiset ovat tiistaisin 5.2.-16.4. kello 17.30-20 Otaniemessä, Aalto-yliopiston sähkötekniikan korkeakoululla salissa S1. Tentti pidetään perjantaina 19.4. kello 18-22.

Kurssin hinta on 60 euroa ja hinta sisältää myös osallistumisen tämän kevään tenttiin.  Lisäksi kurssilaisten tulee liittyä Teekkaripurjehtijoiden jäseneksi, jäsenmaksu on AYY:n jäsenelle 20 €, muulle opiskelijalle 25 € ja valmistuneelle 40 €. Muita kuluja tulee kurssikirjasta ja -tarvikkeista, uutena ne maksavat n. 40-60 €.

Ilmoittautuminen ja lisätietoja Teekkaripurjehtijoiden nettisivuilta.

Teekkaripurjehtijat ry

trip@list.ayy.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *