Soveltuvuusarvioinnit työnhakutilanteissa -koulutus (BIZ+)

21.3.2013 9:00—11:00

To 21.3. klo 9-11 Kauppakorkeakoulun päärakennus, A-401. Kauppatieteiden opiskelijoille

Soveltuvuusarvioinnit työnhakutilanteissa -koulutus

to 21.3. klo 9-11 salissa A-401

Tervetuloa kuulemaan, miksi rekrytointien yhteydessä usein käytetään soveltuvuusarviointeja, mitä soveltuvuusarvioinneissa yleensä tapahtuu sekä minkä tyyppisiä testejä ja muita menetelmiä arvioinneissa käytetään. Lisäksi kuulet vinkkejä valmistautumiseen ja testeissä pärjäämiselle. Koulutuksessa soveltuvuustestauksesta puhutaan ensisijaisesti Deloitten näkökulmasta.

Koulutuksen järjestää Kauppakorkeakoulun ura- ja rekrytointipalvelut. Asiantuntijavieraanamme kouluttajina paikalla ovat HR Advisor Pia Kankaantähti ja HR Advisor Heli Männistö, Deloitte.

Koulutuksen kohderyhmänä ovat Aalto-yliopiston kauppatieteiden opiskelijat (Kauppakorkeakoulun ja tuotantotalouden opiskelijat). Max osallistujamäärä 30.

Ilmoittaudu mukaan ti 19.3. mennessä osoitteessa http://varaaheti.fi/aalto. Huom. Rekisteröidy varausjärjestelmään käyttäen omaa aalto-sähköpostiasi.

***

Huom. Jos ilmoittaudut koulutukseen, työnantajaesittelyyn, CV-klinikkaan tai muuhun vastaavaan tilaisuuteen, etkä pääsekään tulemaan, sinun on peruttava ilmoittautumisesi mahdollisimman pian. Tutustu Töölön kampuksen toimintaohjeeseen ennen ilmoittautumista. Sivulta löydät tarkemman ilmoittautumis- ja peruutusohjeistuksen.

Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulun ura- ja rekrytointipalvelut
career-biz@aalto.fi


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *