Sparkling Night: Champagne!

27.4.2012 19:00—23:00

Nyt se on taas täällä! Poksauta vapunvietto käyntiin huikean säkenöivällä Sparkling Nightilla. Viinikerho Baccuksen legendaarisessa kuplivien tastingillassa tarjotaan Aalto-yliopiston opiskelijoille tänä vuonna vain parasta – eli samppanjaa!

Illan mittaisessa tastingissa maistellaan kuutta ylellistä ja erityylistä samppanjaa. Loisteliaan illan viihtyvyydestä vastaavat samppanjalle sopivat maukkaat naposteltavat sekä elävä musiikki. Loppuillasta boolin annetaan virrata ja juhlia jatketaan yhteisessä jatkopaikassa.

Kuten aiemmissakin tastingeissa, voit olla viinien suhteen joko kokeileva keltanokka tai kaikkitietävä guru. Valppaat aistit ja avara mieli riittävät samppanjoista nauttimiseen.

Tule löytämään kateutta herättävä vappupullo ja ilmoita itsesi sekä ystäväsi vapun timanttisimpaan iltaan osoitteeseen baccus (at) kyweb.fi sunnuntaihin 22.4.2012 mennessä. Maksuohjeet 25 euron osallistumismaksulle lähetetään sinulle sähköpostitse. Mainitsethan ilmoittautumisen yhteydessä mahdollisista ruoka-ainerajoituksistasi.

Voit ostaa lippusi myös kauppakorkeakoulun päärakennuksen aulasta 12.4, 17.4 ja 18.4 klo. 12 ja 14 tauoilla.

Dresscode: Sparkling Smart Casual.

Mukana illan menoissa myös Helsingin Ekonomit ry (HEKO).

Viinikerho Baccus

baccus (at) kyweb.fi