TAK syysratapäivät 2017 Ahveniston moottoriradalla

Ahveniston moottorirata

Poltinahontie 47

Hämeenlinna
24.9.2017 12:00—16:00

Sunnuntaina 24.9.2017 on taas luvassa Teekkarien Autokerhon vuotuiset syysratapäivät Ahveniston moottoriradalla!

Tällä kertaa ajelemme jo iltapäivävuorossa kello 12-16 välillä.

Radalle saa tulla ajoharjoittelemaan autolla ja/tai moottoripyörällä, mutta kulkupelin pitää olla liikennevakuutettu ja liikenneturvallisuuden kannalta oleellisilta osin katsastuskelpoisessa kunnossa. Autoille ja moottoripyörille on perinteisesti eri ajovuorot. Jos kulkupeli ei ole liikennekäytössä tai rekisteröity, niin ota todistus liikennevakuutuksen voimassaolosta mukaan radalle. Ja mikäli aiot tuoda radalle jotain selkeästi tavallisesta poikkeavaa, niin ota etukäteen yhteyttä Autokerhoon.

Radalla ajettaessa on käytettävä ajoneuvon pyöräluvusta riippumatta kypärää. Kerholta on mahdollista lainata muutamaa varakypärää, mikäli omaa ei satu löytymään.

Osallistuminen kustantaa 10e kerhon jäseniltä ja 20e muilta.

Tutuille tahoille saa – ja suorastaan pitääkin – mainostaa tapahtumaa. Ja vaikkei sopivaa ajoneuvoa sattuisi omasta tai edes kaverin tallista löytymäänkään, niin paikalle saa toki tulla myös ihan vaan kuvaamaan tai muutoin ihailemaan menoa.

Melurajat Ahveniston sivuja lainaten:

Normaalipäivinä saa ajaa ajoneuvolla jossa melutaso jää alle 95 db. Mittaustavat ovat seuraavat:
– Autoilla 4500 rpm, puolen metrin etäisyydeltä, 45º kulmalla, pakoputken suuaukolta.
– Moottoripyörillä, 1-3 sylinteriset 4500 rpm, 4 syl. alle 750 cc 5500 rpm ja yli 750 cc 5000 rpm m/ 45º, pakoputken suuaukolta.

Kaikkien kulkupelien meteli mitataan ennen radalla pääsemistä.

Jos epäilet, ettei kulkupelisi ihan menisi tästä melurajasta läpi, mutta vastaavilla on yleensä saanut ajaa Ahvenistolla (esim. uudehko Porsche), niin ota yhteys radan ylläpitäjiin (ahvenistoracecircuit@gmail.com), ja neuvottele heidän kanssaan asiasta etukäteen. Kerhon väki ei voi itse tehdä myönnytyksiä paikan päällä.

Teekkarien Autokerho ry
Hannu Kuutti
kanadanmajava@gmail.com 0403585755