TAK talviratapäivä

Hyvinkään Vauhtipuiston rallicrossrata
14.2.2016 12:00—15:00

 

Tapahtuma on peruttu puuttuvan talven takia; erityisten mutarallipäivien järjestämistä voimme toki joskus tulevaisuudessa harkita, mikäli moisesta kiinnostuneita löytyy…

Seuraavat Teekkarien Autokerhon ratapäivät järjestetään Ahveniston radalla tiistaina 17.5. klo 14-18, ja tästä tiedotetaan tarkemmin myöhemmin keväällä.

 

 

Tylsistyttääkö loskan seassa ruuhkajonoissa mateleminen tai tekisikö mieli lähteä ajelemaan mökille, mutta talvisen mökkitien vaatimat rallitaidot ovat vielä kesän jäljiltä ruosteessa?  Ei hätää, sillä ratkaisun näihinkin murheisiin tuo TAK talviratapäivä!

Teekkarien Autokerho järjestää talviratapäivän Hyvinkään Vauhtipuiston rallicrossradalla sunnuntaina 14.2. kello 12-15. Kerhon jäsenille tämä iloinen ajoharjoittelusessio maksaa 15 € (per auto) ja ilman jäsenyyttä hintaa kertyy 30 €, tai sitten voi 12 € jäsenmaksua vastaan liittyä jäseneksi vaikka vasta kyseisenä päivänä.

Autoa koskevina vaatimuksina ovat lähinnä toimivat turvavyöt sekä normaalit tieliikennekelpoiset renkaat, joten mitään tuunattua ralliautoa ei tarvitse omasta tai ystävän tallista tätä tapahtumaa varten löytyä. Auton lisäksi mukaan tarvitsee pressun (tai jonkun muun nesteenpitävän ratkaisun), jota on varikkoalueella pidettävä auton alla estämässä mahdolliset öljyvalumat sun muut epätoivotut yllätykset. Myös oma kypärä kannattaa luonnollisesti ottaa mukaan, mikäli sellaisen omistaa, mutta kerholtakin kyllä löytyy jokunen kappale.

Järjestämme yhteislähdön Otaniemestä Autokerhon tallin luota kello 10, joten reitistäkään ei tarvitse etukäteen turhia murehtia.

Mahdolliset lisätiedot ja -ohjeet tulee löytymään tapahtuman Facebook-sivuilta ja/tai kerhon kotisivuilta.

 

Teekkarien Autokerho