Talviaalto

Alvarin aukio
1.3.2016 15:00—18:00

TALVIAALTO TULEE 1.3.!

Loskaa, arktista pakkasta ja harmaata kaikissa sävyissään – onko sinunkin talvesi ollut tätä? Nyt on aika nostaa Suomen kansallisvuodenaika uuteen kukoistukseen, sillä Talviaalto on täällä!

Talviaalto on yhteisöjaosto Aavan ensimmäistä kertaa järjestämä kaikille Aallon opiskelijoille tarkoitettu urheilullinen energiapiikki, johon osallistuaksesi tarvitset vain avoimen mielen. Tiistaina 1.3. tiedossa on arvaamattoman sään mukaisesti enemmän tai vähemmän talvista liikuntaa, joka sopii kaikille sohvaperunoista olympiatason urheilijoihin. Talviaallossa on tarjolla muun muassa Aalto Predatorsin tarjoamaa amerikkalaista jalkapalloa, Predatorsien ikioman cheerleading-joukkueen Foxesin esittäytyminen sekä perinteikkään Polyteknikkojen raittiusseuran tarjoamia urheilullisia aktiviteetteja. Tarjolla on myös monen muun Aallon oman yhdistysten ja Aavan tarjoamia lajikokeiluja sekä pientä urheilupurtavaa.

Ohjelma alkaa Alvarin aukiolla kello 15, tarkempi aikataulu ja kaikki osallistuvat yhdistykset tullaan julkaisemaan täällä FB-eventissä. Heitä toimistovaatteet komeroon ja tule!

Jatkoja vietetään klo 18 eteenpäin Rantasaunalla, jossa palju ja sauna ovat kuumina! Tarjolla on ruokaa rahaa vastaan, mutta tuothan omat virvokkeesi.


FB-event: https://www.facebook.com/events/1688013164746464/
MITÄ: Talviaalto!
MILLOIN: Tiistaina 1.3.2016 klo 15 alkaen
MISSÄ: Alvarin aukio
MIKSI: Wappukeho kuntoon 2016
KENELLE: Juuri sinulle!
MITÄ MAKSAA: Ei mitään

Aava AYY
Aava
aava@list.ayy.fi