Tanssi Housea kesäkurssilla!

22.5.2014 18:00—19:00 9.6.2014

House on siistii. Tule kesäkurssille.

House on Chicagon ja New Yorkin klubeilla syntynyt ja kehittynyt tanssityyli, jota tanssitaan teknomusiikin tahtiin. Jacking, eli kehon rytmikäs liike musiikkiin, ja nopea jalkatyöskentely ovat ominaiset piirteet housessa. Tunneilla opitaan housen perusaskeleita ja niiden variaatioita. Kurssin jälkeen voit hämmästyttää pääkaupunkiseudun klubeilla. Tsekkaa mistä housessa on kyse vaikkapa tästä: https://www.youtube.com/watch?v=gvTptgnr0pw

Kesäkurssin tunnit ovat maanantaisin ja torstaisin kello 18-19 ja niitä on yhteensä kuusi. Ensimmäinen tunti pidetään torstaina 22.5., muut ovat ma 26.5., to 29.5., ma 2.6., to 5.6., ja ma 9.6. Paikkana toimii Jämeräntaival 3A:n monitoimisali (pohjakerros). Kurssin hinta on 30e.

Voit tulla kurssille, vaikket aiemmin olisi housea tanssinutkaan, mutta haastetta löytyy myös edistyneemmille.

1) Ilmoittaudu osoitteessa polijazz.ayy.fi tai viimeistään paikan päällä opettajalle.
2) Ilmesty tunneille ja pidä hauskaa!
3) Saat maksuohjeet mailitse.

Huom: Ilmoittautuminen on sitova ja kurssimaksu maksettava, jos ilmoittautumista ei ole peruttu yli viikkoa ennen kurssin alkua (15.5. mennessä). Kurssi järjestetään, jos ilmoittautuneita on viikkoa ennen kurssin alkua (15.5.) yli 8. Joten ilmoittauduthan ajoissa.

Kysy lisää Polijazzin Facebook-tapahtumassa tai sähköpostilla (polijazzh[at]list.ayy.fi), jos jokin jäi askarruttamaan.

Opettajan kuvaus:
Maria on tanssinut eri street-tanssilajeja (hip hop, house, locking ja waacking) vuodesta 2009. Sitä ennen hän tanssi kahdeksan vuotta balettia ja kokeili myös muita tanssilajeja, kuten nyky- ja showtanssia.  Hän on käynyt treenaamassa mm. Ruotsissa ja Tšekeissä, ja kisannut Suomessa ja ulkomailla. Tanssissa tärkeää hänelle on itsensä haastaminen ja kehittäminen, mutta ensimmäisenä kuitenkin tulee tanssista ja musiikista nauttiminen sekä itsensä ilmaisu.

Tunneilla nähdään!

– Polijazzin hallitus

Polijazz ry

polijazzh@list.ayy.fi