Teekkariperinnejuhla 2014

Ravintola Vanha Kalasatama

Parrulaituri 2

Helsinki
7.11.2014 18:00—02:00 8.11.2014

Teekkarius täyttää tänä vuonna 142 vuotta ja sen kunniaksi järjestetään Teekkariperinnejuhla 2014! Juhlat järjestetään Itäisessä Satamakaupungissa Ravintola Vanha Kalasatamassa (Parrulaituri 2, 00540 Helsinki) kello 18.00 alkaen.

Illalliskortin hinta opiskelijalle on 85 euroa ja valmistuneelle 105 euroa. Alkoholiton menu alentaa hintaa 10 euroa.

Juhlien ilmoittautuminen aukeaa kohtapuoliin!

Perinteistä silliaamiaista nautitaan 8.11. Servin Maijan mökissä kello 12.00 alkaen.

Teekkariperinnejuhla?

Teekkariperinnejuhla eli teekkarimmin TPJ on vanhan Teknillisen Korkeakoulun Ylioppilaskunnan vuosijuhlapäivän tienoilla järjestettävä pöytäjuhla. Juhlan tarkoituksena on yhdistää sinut ja kaikki muut teekkarihenkeä omaavat henkilöt yhden katon alle viettämään yhdessä rattoisaa iltaa, jonka aikana syödään ja juodaan hyvin, lauletaan paljon, nautitaan juhlapuheista sekä muusta ohjelmasta.

Juhlan osallistujakunta koostuu kirjavasta joukosta teekkareita ja teekkareiden ystäviä vuosien varrelta. Osa saattaa joillekin olla jo entuudestaan tuttuja, mutta jokaiselle on aivan varmasti tiedossa uusia tuttavuusia, joihin tutustuminen on vain itsestä kiinni.

Dresscode

Teekkariperinnejuhla on perinteikäs iltapukujuhla. Miehillä on päällään juhlapuku ja naisilla pitkä iltapuku. Käytössä ovat akateemiset kunniamerkit.

Oikeudet muutoksiin pidetään.

Teekkarijaosto

anton.hult@ayy.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *