Teekkaripurjehtijoiden infoilta

Ruoholahden satama

Tammasaarenaukio

Helsinki
16.9.2015 17:30—23:00

Teekkaripurjehtijoiden infoilta ke 16.9. klo 17.30 Ruoholahden satama, klo 19 Ossin Linna

Kiinnostaako sinua raikas meri-ilma ja purjehtimisen jalot taidot? Haluatko oppia lukemaan merikarttaa ja tunnistamaan Helsingin edustan pahimmat karikot? Haluatko retkeillä Suomen kauniissa saaristossa rennossa ja hyvässä seurassa, etsien tunnelmallisimpia nuotiopaikkoja ja kauneimpia auringonlaskuja? Viihdytkö kevätauringossa rapsuttelemassa veneenkylkeä? 

Olitpa sitten jo kokeneempi merikarhu tai kuivalla viihtyvä maakrapu, tule keskiviikkona Ruoholahden satamaan (Tammasaarenaukio) tutustumaan Teekkaripurjehtijoiden veneisiin ja aktiiveihin. Samassa yhteydessä järjestämme kerholle tänä kesänä hankitun Delphia 28 matkapurjeveneen kastajaiset. Tietoa veneistä ja tarkemmat ohjeet satamaan saapumiseen löydät kotisivuiltamme

Veneiden esittelyn ja kastajaisten jälkeen siirrymme Ossin Linnaan, Otaniemeen (Otakaari 18) kuulemaan Teekkaripurjehtijoiden toiminnasta ja vuoden aikana järjestettävistä eri aktiviteeteista! Infoa luvassa ainakin purjehduksista, veneenhuoltoilloista, kurssitarjonnasta sekä saunailloista. Tarjolla on ruokaa, juomaa ja kuuma sauna eikä lysti maksa yhtikäs mitään!  Katso myös tapahtuma facebookissa .

Mitä: Tripin infoilta
Missä: Ruoholahden satama (Tammasaarenaukio) ja Ossin Linna (Otakaari 18). 
Milloin: ke 16.9. klo 17.30 alkaen 
Mukaan: avoin mieli ja saunakamppeet

Teekkaripurjehtijat ry
Teekkaripurjehtijat
trip@list.ayy.fi