Teekkarispeksin bändi- ja sanoitustyöpajat

1.10.2014 18:00—23:00

Bändi kolisee ja paukkuu. Sanoitus suoltaa sanoinkuvaamattomia lyriikoita.

Tule bändityöpajaan työstämään ureanpolttamista ja radion voimasoitossa myllytetyistä veisuista speksikäs versio Pelitilassa keskiviikkona 1.10.! Kaikki instrumentit ovat tervetulleita, tosin varaudu siihen, että se, mitä mukaasi otit, ei olekaan se, mitä lopullisessa versiossa soitat! Perus-bändisoittimet ja äänenpainekalusto löytynee talon puolesta, mutta erikoisemmat kapineet, kuten erilaiset messinkiset sorsapillit ja puhkufagotit kannattaa tuoda itse!

Samaan aikaan Neste Oil -kabinetissa eli siinä takkaisessa kabinetissa sanoitustyöpaja kuluttaa paperia ja näppäimistöjä sekä lyö päitä yhteen ja seinään luodakseen kiihkeänä odottavalle laulajalle aivan uudenlaisen tarinan kerrottavaksi. Aikasempi sanoituskokemuksen määrä on irrelevanttia, kun tutustutaan speksin tapaan tehdä laululyriikoita. Mukaan tarvitset vain runosuonesi sekä mahdollisesti ATK-työvälineen, mikäli paperille kirjoittaminen ei ole sinun juttusi.

Sessioiden lopuksi liitetään sanoitustyöpajan veistämät uudet sanat bändityöpajan harjoittelemiin kappaleisiin ja mahdollisesti vedetään homma niin sanotusti narulle eli purkkiin.


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *