Teekkarispeksin bändijamit #2

11.11.2015 18:00—22:00

Hae Teekkarispeksin bändiin!

Vuoden 2016 Teekkarispeksin produktio on pyörähtänyt vauhdilla käyntiin ja etsimme nyt soittajia bändiin. Tässä olisi pikku infopläjäys speksibändissä soittamisesta ja bändiin hakemisesta. Jos Teekkarispeksi ei vielä ole kovin tuttu, voit käydä tutustumassa yhdistyksemme toimintaan sivuilla www.teekkarispeksi.fi.

Miksi hakea speksibändiin?

Teekkarispeksin bändissä pääset soittamaan musiikkia laidasta laitaan, kiertämään Suomea ja kokeilemaan leikittelyä mukavuusrajojen ulkopuolella yleisön hirnuessa toinen toistaan oudompia omstartteja. Ennen kaikkea speksibändissä soittaminen on hiton hauskaa.

Mitä speksibändissä soittamiseen vaaditaan?

Bändissä soittamiseen tarvitset soittimen sekä jonkinlaisen käsityksen kyseisen soittimen käyttöliittymästä. Teekkarispeksin bändin kokoonpano on vaihdellut vuosien mittaan, mutta yleisiä soittimia ovat rummut, basso, kitara, koskettimet, perkussiot, vasket, puupuhaltimet ja jousisoittimet. Myös taustalaulajia tarvitaan. Älä kuitenkaan epäiröi hakea, vaikka soittaisitkin jotain “tavallisuudesta” poikkeavaa soitinta. Lisäksi tarvitset jonkun verran vapaata tilaa ensi kevään kalenteristasi. Lisää infoa aikatauluista annamme myöhemmin.

Miten hakea speksibändiin?

Voit ilmoittautua hakijaksi speksibändiin alla olevan linkin kautta. Kun olet ilmoittautunut hakijaksi, kutsumme sinut bändijameihin, jotka järjestetään ti 10.11. ja ke 11.11. Jos jostain syystä kumpikaan päivä ei sinulle sovi, mutta haluat kovasti hakea speksibändiin, lähetä sähköpostia severi.vapalahti@aalto.fi tai aarni.ojanpera@aalto.fi, niin voimme neuvotella mahdollisista erikoisjärjestelyistä. Bändijameissa soitamme muutaman ennalta sovitun biisin, joihon lähetämme materiaalin noin viikkoa ennen jameja. Tämän lisäksi jammailemme ja kikkailemme niitä näitä.

Linkki bändijami-ilmoon: http://goo.gl/forms/mRDO2xbKgi
Ilmoittautumisen DL on 1.11.

Toivottavasti kiinnostuit speksibändistä! Jos jokin jäi vielä epäselväksi, voit tiedustella lisää sähköpostitse severi.vapalahti@aalto.fi tai aarni.ojanpera@aalto.fi. Nähdään bändijameissa!