Teekkarispeksin impro- ja tanssikurssien ilmoittautuminen

10.9.2014 12:00—18:00

Syksy on ihan nurkan takana, ja täten myös Teekkarispeksin impro- ja tanssikurssit ovat taas täällä. Tule sinäkin haastamaan itsesi uusilla tanssityyleillä tai heittäytymällä impron syövereihin!

Ilmoittautuminen alkeisimpro- sekä tanssikursseille alkaa keskiviikkona 10.9. klo 12 vanhan TKK:n päärakennuksen (nykyinen kanditalo) ala-aulassa. Jatkoimprokursseille ilmoittaudutaan keskiviikkona 10.9. klo 18.00 JMT1:n aulassa.

Improkurssit järjestetään Otaniemessä viikoilla 39-46 maanantaisin ja torstaisin, ja kaikille ryhmille järjestetään kahdeksan kolmen tunnin harjoituskertaa. Ohjaajana kursseilla toimii Sanna Liski, joka on myös ensi kevään produktion, Teekkarispeksi 2015:n, ohjaaja. Improvisaatiokurssit maksavat Teekkarispeksi ry:n jäsenille 45 euroa ja muille 50 euroa.

Tanssikurssit järjestetään Otaniemessä keskiviikkoisin alkaen viikolla 38. Tunteja järjestetään yhteensä 12 viikolla. Tanssikurssit maksavat Teekkarispeksi ry:n jäsenille 35 euroa ja muille 40 euroa koko syksyltä.

Lisätietoa kursseista ja käytännön järjestelyistä osoitteesta http://www.teekkarispeksi.fi/speksi/tapahtumat/impro-tanssikurssien-ilmoittautuminen-alkaa


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *