Teekkarispeksin tanssikursseille ilmoittautuminen

TKK:n päärakennuksen ala-aula
14.9.2011 12:00—13:00

Teekkarispeksi järjestää jälleen tanssikursseja kaikille kiinnostuneille! Tanssitunnit ovat tyyliltään show -painotteisia, mutta saattavat vaihdella nykytanssista lockingiin ja baletista breakdanceen, kunkin kertaisesta opettajasta riippuen! Kursseja on kolmea eri haastavuustasoa. Tanssikurssit järjestetään keskiviikkoiltaisin Otaniemessä, Jämeräntaival 3A:n monitoimitilassa.

Tanssikurssit alkavat viikolla 38, eli ensimmäiset tunnit järjestetään keskiviikkona 21.9. Tunteja järjestetään yhdeksän viikon ajan.

Kurssit maksavat Teekkarispeksi ry:n jäsenille 15 euroa ja muille 20 euroa koko syksyltä. Teekkarispeksi 2012 -produktion tanssijat valitaan tanssikurssien ja kurssien lopuksi järjestettävien tanssikokeiden perusteella, mutta kurssi ei toki sido mihinkään.

Ilmoittautuminen kursseille alkaa TKK:n päärakennuksen ala-aulassa keskiviikkona 14.9.  kello 12.00 ja samanaikaisesti Teekkarispeksin nettisivuilla.

Kurssit järjestetään keskiviikkoisin seuraavasti:

Alkeiskurssi klo 17.15-18.30 (ei edellytetä aikaisempaa kokemusta, tunneilla lähdetään liikkeelle täysin alkeista)

Jatkokurssi klo 18.30-19.45 (edellytetään 1-5 vuoden tanssikokemusta. Oletetaan, että tanssija hallitsee perustekniikan ja on valmis niiden päälle rakentamaan hiukan haasteellisempien tekniikoiden osaamista)

Edistyneiden kurssi klo 19.45-21.15 (edellytetään useamman vuoden tiiviitä tanssiopintoja. Tunneilla tehdään haastavia teknisiä harjoitteita ja sarjoja)

Lisätietoja tanssikursseista saa Nora Windiltä: nora.wind  at  teekkarispeksi.fi

Teekkarispeksi Ry

speksi@list.ayy.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *