Teekkarispeksin tanssikursseille ilmoittautuminen

Vanhan TKK:n päärakennuksen ala-aula
12.9.2012 12:00—21:00

Syksy on ihan nurkan takana ja täten myös Teekkarispeksin tanssikurssit ovat taas täällä! Tanssikurssit järjestetään keskiviikkoiltaisin Otaniemessä, Jämeräntaival 3A:n monitoimitilassa. Tanssikurssit alkavat viikolla 38, eli ensimmäiset tunnit järjestetään keskiviikkona 19.9. Tunteja järjestetään yhteensä 9 viikolla.

Tanssitunnit ovat tyyliltään show -painotteisia, mutta saattavat vaihdella nykytanssista lockingiin ja baletista breakdanceen, kunkin kerran opettajasta riippuen. Kursseja on kolmea eri haastavuustasoa.

Alkeiskurssi keskiviikkoisin klo 17.00-18.15 (ei edellytetä aikaisempaa kokemusta, tunneilla lähdetään liikkeelle täysin alkeista)

Jatkokurssi keskiviikkoisin klo 18.15-19.45 (edellytetään 1-5 vuoden tanssikokemusta. Oletetaan, että tanssija hallitsee perustekniikan ja on valmis niiden päälle rakentamaan hiukan haasteellisempien tekniikoiden osaamista)

Edistyneiden kurssi keskiviikkoisin klo 19.45-21.15 (edellytetään useamman vuoden tiiviitä tanssiopintoja. Tunneilla tehdään haastavia teknisiä harjoitteita ja sarjoja)

Kurssit maksavat Teekkarispeksi Ry:n jäsenille 20 euroa ja muille 25 euroa koko syksyltä.

Ilmoittautuminen kursseille alkaa vanhan TKK:n päärakennuksen ala-aulassa keskiviikkona 12.9. kello 12.00

Lisätietoja tanssikursseista saa Sofia Ahaselta: sofia.ahanen at teekkarispeksi.fi

Nähdään kursseilla!

Teekkarispeksi Ry

speksi@list.ayy.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *