Teekkaritytöt: 15. vuosijuhla

Polyteekkarimuseo ja Täffä

Jämeräntaival 3A

Espoo
9.4.2016 16:30—03:00

Hei, teekkarinainen! Jäikö syksyn Tyttösitsit välistä? Ei se mitään, sillä vuorossa on kevään näyttävin ja hauskin ilta: Teekkarityttöjen vuosijuhla! Emme pönötä, vaan arvokkuudenkin keskellä sallimme kaikkien kukkien kukkia ja nautimme rennosta ilmapiiristä. Juhla järjestetään vain viiden vuoden välein, ja se on avoin kaikille avecit mukaan lukien.

Teekkaritytöt ry on Aalto-yliopistossa opiskelevien naisten yhdistys, jonka tavoitteena on pitää hauskaa, auttaa naisia verkostoitumaan ja luomaan suhteita yrityksiin tekniikan alalla. Tänä keväänä yhdistyksemme täyttää 15 vuotta. Kehitämme jatkuvasti uutta toimintaa, ja myös sinä olet tervetullut mukaan!

Vuosijuhlamme tunnelman virittää cocktail-tilaisuus Polyteekkarimuseolla klo 16.30, jonka jälkeen jatkamme juhlaillallisella Täffällä klo 19.00. Illan aikana ohjelmassa on huikeita ohjelmanumeroita upeasti koristellussa juhlasalissa. Klassisten tanssien jälkeen jatkamme loistavan bändin tahdissa. Juhlat jatkuvat vielä seuraavana päivänäkin huipentuen silliaamiaiseen OK20-juhlakompleksissa yhdessä AS-killan, Inkubion ja Fyysikkokillan kanssa.

Juhlien hinta on 50/45 € opiskelijalle ja 60 € valmistuneelle – kaikkeen sisältöönsä nähden siis hyvin huokeasti. Ilmoittautuminen jatkuu keskiviikkoon 30.3. asti. Lisätietoja vuosijuhlasta, teemasta ja tietysti ilmoittautuminen ovat osoitteessa http://teekkaritytot.fi/vuosijuhla/.

MITÄ: Teekkarityttöjen 15. vuosijuhla
MISSÄ: Polyteekkarimuseolla ja Täffällä
MILLOIN: la 9.4. klo 16.30
ILMO: ke 30.3 klo 12 mennessä: http://tety.fi/15v/ilmo/

Lämpimästi tervetuloa!
Teekkaritytöt TT ry:n johtokunta

P.S. Tykkääthän meistä myös Facebookissa!

http://www.teekkaritytot.fi/
https://www.facebook.com/teekkaritytot/
https://www.instagram.com/teekkaritytot/

Teekkaritytöt ry