TEKin Halloped-info

31.10.2013 17:00—19:00

Tervetuloa kuulemaan TEKin opiskelijavaikuttamisesta Design Factoryn Studiolle (Betonimiehenkuja 5C) torstaina 31.10. klo 17.00! Tilaisuudessa aiemmat hallopedit kertovat valiokunnista ja niissä toimimisesta, jonka jälkeen on tilaa keskustelulle. Kahvitarjoilu.

TEKin teekkarivaliokunta on avannut haun opiskelijaedustajista TEKin valiokuntiin vuodeksi 2014. Haettavana on myös TEKin hallituksen opiskelijaedustajan ja tämän varajäsenen paikka sekä TEKin edustuspaikka Akavan opiskelijoiden valtuuskunnassa. Lähde mukaan ammatillisen etu- ja palvelujärjestösi eturintaman toimintaan. Pääset vaikuttamaan opiskelijaedustajana siihen, millaisen työelämän haluat tulevaisuudessa.

TEKin hallinnon opiskelijaedustajaksi voi hakeutua jokainen TEKin opiskelijajäsen. Kaipaamme mukaamme aktiivisia opiskelijoita, jotka haluavat vaikuttaa opiskelijaedustajina kehittyvän työelämän ja ammattijärjestön puolesta. Opiskelijaedustajien tehtäviin kuuluu toimia kaikkien opiskelijoiden yhdyssiteenä ja tuoda valiokuntien kokouksissa esille nuorille tärkeitä asioita ja näkökulmia. Hallopedina tehtäviisi kuuluu aktivoida keskustelua muiden hallinnon opiskelijaedustajien kesken ja raportoida heille valiokunnan toiminnasta. Hallopedtoiminta on hyvin itsenäistä, mutta tarpeen vaatiessa tukenasi on laaja joukko muita opiskelijoita. Annamme hallopedeille alkuvuodesta lyhyen koulutuksen toimintaan.

Kiinnostuitko? Tule paikalle! – https://www.facebook.com/events/695280123817262/

Lisää tietoa hakemisesta: http://www.tek.fi/opiskelijat/hallopedhaku-2014

TEK