Waputin feat. nahkatrumpetisti Antton Puonti

1.5.2017 17:00—20:00

Perinteiset Waputin-konserttitanssiaiset järjestetään tänä vuonna GLO Hotel Artin metroasemalla (seuraava pysäkki Ullanlinnasta) 1.5. klo 17. Tekniset valmiudet konsertin aloittamiselle ovat olleet jo kauan valmiina – nyt enää testaamme kuulijaturvallisuuteen liittyviä järjestelmiä.

Tilaisuudessa esiintyy Polyteknikkojen Orkesteri solistinaan Talent Suomen 2016 voittaja, Pianon Tonttu, alias nahkatrumpetisti Antton Puonti. Lisäksi metrokansaa tanssittavat Retuperän WBK ja Salonkiyhtye Jorma. Orkesteria johtaa kapellimestari Emil Ikä-Hetero.

Tapahtuman matkalippu ei ole mikä tahansa läystäke, vaan perinteikäs vappulehti Waputin, jonka myynti alkaa lauantaina 22.4. Lipun voi varata jo etukäteen nettikaupasta!

Matkaliput

  • 10 € B-vyöhyke (opiskelijat ja alennusryhmä W)
  • 20 € A-vyöhyke (aikuiset ja seniorikansalaiset)

Lippuvaraukset osoitteesta polyteknikkojenorkesteri.fi, lippuja orkesterilaisilta 22.4. alkaen sekä ovelta.

Polyteknikkojen Orkesteri on Aalto-yliopiston ylioppilaskunnan yhteydessä toimiva täysimittainen opiskelijasinfoniaorkesteri, joka perustettiin vuonna 1922. Soittajat ovat pääasiassa Aalto-yliopistosta, mutta mukana on myös muiden yliopistojen opiskelijoita ja musiikin harrastajia. Vanhimpana suomalaisena akateemisena opiskelijaorkesterina PO jatkaa opiskelijoiden musiikkikulttuurin edistämistä ja ylläpitämistä.

Polyteknikkojen Orkesteri ry
Polyteknikkojen Orkesteri
tiedottaja@polyteknikkojenorkesteri.fi