Yrittäjyys-roadshow Otaniemessä

3.10.2013 12:00—17:00

Tekniikan akateemiset TEK yhteistyökumppaneineen haluaa edistää yrittäjyyttä Suomessa. Tavoitteena on, että yrittäjyys nähdään yhtenä houkuttelevana uramahdollisuutena palkkatyön rinnalla ja että tekniikan korkeakoulutus tarjoaa entistä paremmat valmiudet yrittäjyyteen.

Yliopistopaikkakuntia kiertävä Yrittäjyys RoadShow saattaa yhteen yrittäjyydestä kiinnostuneet opiskelijat, yrittäjien yhteisöt, tekniikan yliopistot ja yrittäjyyden tukijat. RoadShow –konseptin tavoitteena on luoda hyvää keskustelua ja verkottaa yrittäjyydestä kiinnostuneita. Keskustelujen pohjalta toivotaan ideoita ja konkreettisia toimenpide-ehdotuksia siihen, mitä yrittäjyys vaatii ja miten yrittäjyyttä voidaan tukea esimerkiksi koulutuksen ja urakehityksen avulla.

Tilaisuudet ovat maksuttomia ja suunnattu erityisesti yrittäjyyden edistämisestä kiinnostuneille. Yleisön lisäksi puheenvuoron tilaisuudessa saavat mm. AaltoES, Aalto Ventures Program, Aallon Pienyrityskeskus sekä jo nyt menestynyt Summer of Startups-tiimi Venuu. Lisäksi kuullaan, mitä hiljattain tehty diplomityö kertoo yrittäjyyskoulutuksen tilasta Aallossa.

Aalto-yliopistossa tilaisuus järjestetään yhteistyössä AaltoES:n kanssa torstaina 3.10. klo 12-17 StartUp Saunan tiloissa (Betonimiehenkuja 3D).

Lisätietoa tapahtumasta:

https://www.facebook.com/events/1960843744054527/

http://www.tek.fi/roadshow

TEK ja AaltoES