Henna Lahti AYY:n tiedottajaksi

Humanististen tieteiden ylioppilas Henna Lahti on valittu Aalto-yliopiston ylioppilaskunnan tiedottajaksi. Hänen vastuullaan on AYY:n viestintä, erityisesti ulkoinen viestintä, mediasuhteet ja painotuotteet. Lahti aloittaa työssään huhtikuussa.

Eteläpohjalainen Lahti on 23-vuotias ja opiskelee Jyväskylän yliopistossa pääaineenaan puheviestintä. Tämän lisäksi hän on opiskellut yhteiskunta- ja kasvatustiedettä sekä naistutkimusta. Hän on osallistunut aktiivisesti opiskelijatoimintaan ja toimi vuoden 2010 ylioppilaskuntansa hallituksessa vastuualueinaan viestintä ja ylioppilaslehti.

”Työpaikkailmoituksen nähtyäni minulle tuli heti sellainen fiilis, että tuo on minun paikkani!” Lahti kertoo. ”AYY organisaationa ja työympäristönä vaikutti myös erittäin kiinnostavalta, joten työtä oli ehdottomasti haettava. Ja hyvinhän siinä sitten kävi!” Lahti nauraa. Uusi työ tuo Lahdelle myös muuton pääkaupunkiseudulle. ”Iso muutos nopealla aikataululla, mutta odotan työtäni ja uusia haasteita jo enemmän kuin innolla!”.

Lisätietoja:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *