Viikkotiedote 14/2011

Tämä on AYY:n viikkotiedote 14/2011

Seuraava viikkotiedote ilmestyy poikkeuksellisesti pääsiäisen jälkeisenä tiistaina 26.4.2011. Materiaalit tuohon tiedotteeseen tulee toimittaa torstaihin 21.4.2011 klo 10.00 mennessä. Mukavaa pääsiäislomaa kaikille!

  1. Tällä viikolla tapahtuu
  2. Auta Ainoa ja voita leffalippupaketti sinulle ja ystävällesi!
  3. Aarremarkkinoiden kirppikselle myymään?
  4. Haluatko edustamaan Aaltoa uimakilpailussa Shanghaissa?
  5. Tukea kansainvälisiin projekteihin
  6. Suunnittele logo Kyky-projektille
  7. OUBS:in uusi Kokkaa ite! -ruokaohjelma
  8. ÄPYGAALA 2011 ti 26.4. klo 15
  9. Käytä YTHS:n takaisinsoittopalvelua – yksi soitto riittää!
  10. Product Design Gala 20.4.2011

1. Tällä viikolla tapahtuu

tiistai 19.4.: Aalto Wappu Teaser
tiistai 19.4.: äMP3 Experiment
tiistai 19.4.: Teekkarispeksi 2011: Cirque, näytös
keskiviikko 20.4.: Teekkarispeksi 2011: Cirque, näytös
torstai 21.4.: Teekkarispeksi 2011: Cirque, näytös

2. Auta Ainoa ja voita leffalippupaketti sinulle ja ystävällesi!

Ainon suuri kännikysely: Viekö viina sinua, opiskelija?
Minkälaisen tapahtuman jälkeen olet alkanut miettiä omaa alkoholinkäyttöäsi? Miksi käytät alkoholia? Mitä juominen sinulle merkitsee?

Kesäromanssit: Kuinka aaltolainen kesäromanssi löydetään?
Oletko kokenut kesäromanssin? Etsitkö sitä? Kerro kokemuksesi!

Molempien lukijakyselyiden kohdalla arvotaan kolme leffalippupakettia niiden vastanneiden kesken, jotka ovat jättäneet sähköpostiosoitteensa. Vastaukset käsitellään luottamuksellisesti, ja ne tulevat anonyymeina Aino-lehden toimitukselliseen käyttöön. Vastaukset eivät näy netissä.

3. Aarremarkkinoiden kirppikselle myymään?

AYY järjestää Aarremarkkinat lauantaina 7.5. klo 11-17 KY:n alakertsillä ja ravintola Nollassa (Pohjoinen Rautatiekatu 21). Aarremarkkinat ovat yhdistelmä myyjäisiä, kirpputoria ja vaihtokauppaa höystettynä ravintola Nollan brunssilla! Sinulla on kolme eri vaihtoehtoa laittaa käyttämättömät tavarasi kiertoon: myy, lahjoita tai vaihda!

Kirpputori: Myy itse tai lahjoita myytäväksi AYY:n Kehitysyhteistyöjaostolle. Toisen turhake on toisen aarre! Perinteiselle kirpputorille voit tulla myymään omia tavaroitasi ilman pöytävuokraa tai vaihtoehtoisesti lahjoittaa tavarasi AYY-Kehyn myytäväksi. AYY-Kehyn hyväntekeväisyyskirppiksen tuotot käytetään Swasimaan kehitysyhteistyöhankkeeseen.

Vaihtokauppa:Aina kaupantekoon ei tarvita rahaa, vaan kaupanteon välineenä voi käyttää esimerkiksi itselle kertyneitä ylimääräisiä tavaroita tai omaa aikaasi: haalarimerkkien ompelua vaihtokauppana hierontaa? Pyörän huoltoa vaihtokauppana keittiövälineitä? Lisätiedot 18.4. alkaen Kassi-palvelun kautta.

Jos haluat aloittaa kesälomakassan keräämisen jo nyt, ilmoittaudu myyjäksi 30.4. mennessä osoitteeseen tea.miller@ayy.fi. Paikat menevät nopeimmille.

4. Haluatko edustamaan Aaltoa uimakilpailussa Shanghaissa?

Tongjin yliopisto Shanghaissa järjestää uimakilpailun yhteistyöyliopistoilleen. Kisa pidetään 21 -26.8.2011. Yliopisto voi lähettää yhden 4 hengen joukkueen (kapteeni, valmentaja, yksi naispuolinen sekä yksi miespuolinen edustaja) kisaan mukaan. Tongji kattaa majoituskulut sekä muut kulut, jotka liittyvät alla olevaan ohjelmaan.

Jos kiinnostus heräsi niin kerää nelihenkinen joukkue ja ilmoittaudu osoitteeseen teemu.peltokallio@ayy.fi 15.5 mennessä. Jos halukkaita joukkueita on useampia, niin suoritamme haastattelun kapteeneille. Uimataito sekä innokkuus edustaa Aaltoa Kiinassa otetaan positiivisina asioina huomioon joukkuetta valittaessa.

On hyvä muistaa, että matkat +verot, viisumit, vakuutukset yms. joutuu maksamaan itse, mutta paikanpäällä aiheutuvat kulut on katettu Tongjin puolesta. Aallolta tähän tarkoitukseen voi hakea tukea esimerkiksi seuraavien ohjeiden mukaan.

5. Tukea kansainvälisiin projekteihin

Aalto-yliopisto tarjoaa mahdollisuuden hakea rahallista tukea kansainvälisiä projekteja varten. Tätä tukea annetaan, jotta aaltolaisilla olisi parempi mahdollisuus kehittää kansainvälisiä kyvykkyyksiään.

Lähetä hakemuksesi viimeistään 30.4.2011 osoitteeseen international@aalto.fi

Lisätietoja ja tarkemmat hakuohjeet löytyvät täältä (vaatii sisäänkirjautumisen insideen)

6. Suunnittele logo Kyky-projektille
Kyky-projekti pyrkii edistämään opiskelijoiden opiskelukykyä yhdessä yliopiston ja opiskelijajärjestöjen kanssa. Opiskelukyky on opiskelijan työkykyä, joka koostuu opiskelijan voimavaroista, opiskelutaidoista, opiskeluympäristöstä sekä opetus- ja ohjaustoiminnasta. Opiskelukyky on yhteydessä oppimistuloksiin, opintojen sujumiseen ja tulevaan työkykyyn.

Nyt kyky-projekti tarvitsee logon, ja sitä varten julistamme Aalto-yliopiston ja Tampereen yliopiston opiskelijoille logo-kilpailun. Toivomme, että logo viestii opiskelukykyä, yhteisöllisyyttä, opiskelijahenkisyyttä ja aktiivista menoa. Logon koko, väri ja muoto ovat vapaavalintaiset. Tarvitsemme logon myös mustavalkoisena ja sen tulee soveltua käytettäväksi painetuissa materiaaleissa ja verkossa. Voittajalle on luvassa 400 euroa riihikuivaa, aikaa on toukokuun loppuun asti.

Toimita ehdotuksesi pdf-dokumenttina osoitteeseen laura.heinonen@syl.fi tiistaihin 31. toukokuuta klo 16 mennessä. Lauralta saat myös lisätietoa (044-3093520). Voittajan valitsee kesäkuun alussa raati, jossa on edustus kummastakin yliopistosta, ylioppilaskunnista ja Suomen ylioppilaskuntien liitosta.
Lisätietoa Kyky-projektista.

7. OUBS:in uusi Kokkaa ite! -ruokaohjelma

AYY:n TV-kanavan, OUBS:in, uusi tuotanto Kokkaa ite! on tullut ruutuihin 7.4.  Kokkaa ite! on opiskelijoille suunnattu ruokaohjelma, jonka resepteissä otetaan huomioon maun lisäksi opiskelijoille usein tuttu tiukka budjetti. Juontajat Viljami Julkunen ja Miikka Pakarinen jakavat samalla ruuanlaiton niksejä ja tekniikan tuntemusta.

Ohjelman jaksot tulevat torstai-iltaisin katsottaviksi YouTubeen ja OUBS:in nettisivuille. Uusia jaksoja julkaistaan kahdeksan viikon ajan.

http://www.oubs.fi/kokkaaite
http://www.youtube.com/KokkaaIte

Lue uusimmat uutiset, osallistu kilpailuihin ja katso reseptit.

Yhteistyössä: Fiskars Home, Aromi-lehti ja K-Market Haaga

8. ÄPYGAALA 2011 ti 26.4. klo 15

On taas aika paljastaa parittoman wapun tunnetuin tavaramerkki, teekkareiden oma Äpy. Laulikki Äpy kohauttaa kansaa viekkaan yllättävällä, mutta ihanan hauskalla tuotoksella, joka on ehkä mehevin koskaan.

Tervetuloa mukaan spektaakkelimaiseen Äpygaalaan edesmenneen TKK:n päärakennuksen A-saliin tiistaina 26.4. klo 15.00. Varmin tapa hankkia itsellesi paikka näissä kekkereissä on tehdä myyjäsopimus ennen gaalaa, jolla saat VIP-kutsun huippupaikoille ja pääset cockareille!

Lisätietoja tai http://apy.fi/myyjaksi/ Liity myös Äpyn faniksi Facebookissa.

9. Käytä YTHS:n takaisinsoittopalvelua – yksi soitto riittää!

YTHS pilotoi Töölön ja Otaniemen toimipisteissä takaisinsoittopalvelua 15.3.-31.5.2011. On tärkeää, että jätät viestin vastaajaan, mikäli puheluusi ei vastata. Nopeutat näin oman asiasi käsittelyä. Yksi soitto riittää – tietosi tallentuvat YTHS:n järjestelmään. Hoitajat soittavat sinulle saman päivän aikana takaisin. Takaisinsoittoautomaatin toimintaa nopeutetaan mahdollisimman pian.

10. Product Design Gala 20.4.2011

Vuosittaisen koneenrakennustekniikan monitieteisen Tuotekehitysprojektin opiskelijaprojektien katselmus Product Design Gala järjestetään keskiviikkona 20.4.2011 Design Factoryn tiloissa (Betonimiehenkuja 5 c).

Lisätietoja sivulta

Viikon linkki

Vaihda facebookin klikkailu toisenlaiseen klikkailuun.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *