Lotta Aarikka AYY:n edunvalvonta-asiantuntijaksi

Filosofian ylioppilas Lotta Aarikka on valittu asiantuntijaksi edunvalvontatehtäviin Aalto-yliopiston ylioppilaskuntaan. Hänen vastuullaan on sekä sosiaalipoliittisia että koulutuspoliittisia asioita. Aarikka aloittaa työssään elokuussa.

Aarikka on 23-vuotias ja opiskelee Turun yliopistossa suomen kieltä. Tämän lisäksi hän on opiskellut folkloristiikkaa ja yleistä kirjallisuustiedettä. Opiskelijatoimintaan Aarikka on osallistunut aktiivisesti erityisesti hallinnon opiskelijaedustajana. Lisäksi hän on toiminut Turun ylioppilaslehden kolumnistina.

”Matkalla työhaastatteluun ja sieltä pois ehdin eksyä kahdesti. Asiakysymykset ovat siis toistaiseksi paremmin hanskassa kuin Otaniemi”, Aarikka nauraa. ”Sekä navigaatiossa että työssäni lupaan kehittyä – into tekemiseen on suunnaton.”

Koulutuspoliittisista asioita AYY:n hallituksessa vastaava Antti Karkola ottaa Aarikan vastaan avosylin: ”Lotta on todella tervetullut lisäys AYY:n edunvalvontatiimiin. Sopivan kokemuksen lisäksi hänestä välittyi haastattelussa sellainen energinen ja kehittävä asenne, mikä sopii Aallon ja AYY:n kulttuuriin erinomaisesti!” Karkola tiivistää.

Aalto-yliopiston ylioppilaskunta AYY on noin 15 000 Aalto-yliopiston opiskelijan palvelu- ja etujärjestö. AYY toimii jäsentensä edunvalvojana erityisesti koulutuspoliittisissa ja opintososiaalisissa asioissa.

Lisätietoja: Pääsihteeri  Teemu Halme, teemu.halme@ayy.fi, p. 050 520 9415

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *