Hallinto-oikeus hylkäsi ja jätti tutkimatta Kauppakorkeakoulun ylioppilaskunnan toimintaa koskeneet valitukset – asian käsittely Korkeimmassa hallinto-oikeudessa jatkuu

Helsingin hallinto-oikeus käsitteli seitsemää entistä Kauppakorkeakoulun ylioppilaskuntaa (KY) koskevaa valitusta. Ylioppilaskuntien yhdistymisen jälkeen Aalto-yliopiston ylioppilaskunta vastaa KY:n päätöksistä oikeusprosesseissa. Kaksi ylioppilaskunnan jäsentä valitti KY:n lahjoituspäätöksien valmistelusta.

Valituksista suurin osa jätettiin tutkimatta päivämäärävirheiden takia.

Omaisuuskysymyksen käsittely ei kuitenkaan ole vielä päättynyt. Aalto-yliopiston ylioppilaskunta muun muassa odottaa edelleen tuloksia viime vuoden lopulla Korkeimmalle hallinto-oikeudelle jättämästään uudelleenarviointipyynnöstä ja Patentti- ja rekisterihallitukselle jättämästä selvityspyynnöstä.

AYY pitää valitettavana, että perjantaina 13.5. annetut hallinto-oikeuden päätökset eivät tuoneet vastauksia yhteisöä vaivanneisiin kysymyksiin.

Lisätietoja: Saara Hyrkkö, hallituksen puheenjohtaja, saara.hyrkko@ayy.fi, p. 040 719 7604

3 vastausta artikkeliin ”Hallinto-oikeus hylkäsi ja jätti tutkimatta Kauppakorkeakoulun ylioppilaskunnan toimintaa koskeneet valitukset – asian käsittely Korkeimmassa hallinto-oikeudessa jatkuu”

  1. Ja kuinkahan monennen kerran jo syytteet on kaadettu? Mitenkä olisi että teekkarit viimeinkin lakkaisivat olemasta VASTUUTTOMIA PASKIAISIA? Satoja tuhansia euroja olette tuhlanneet yhteisiä rahoja tämän sotkun selvittelyyn. Olisitte uskoneet ensimmäisellä kerralla, kylterit on teitä valovuosia edellä.

  2. UUTINEN 26.5.2031:

    Korkein hallinto-oikeus hylkäsi Kauppakorkeakoulun Ylioppilaskuntaa vastaa nostetut syytteet jo kymmenennen kerran. Kukaan ei oikeastaan tiedä miksi asiaa on käsitelty korkeimmalla oikeustasolla jo näin monta kertaa.

    Kaksi ylioppilaskunnan jäsentä on kertonut aikovansa valittaa KY:n lahjoituspäätöksien valmisteluista vielä ainakin seuraavat kaksikymmentä vuotta.

    Oikeusprosessi on viimeisen reilun kahdenkymmenen vuoden aikana vienyt suuren osan ylioppilaskunnan rahallisista ja ajallisista resursseista.

    Lisätietoja asiasta saa mailaamalla osoitteeseen: kyynel@empatia.evvk.ky

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *