Ylioppilaslehti Ainon päätoimittajaksi Vappu Kaarenoja

Valtiotieteiden kandidaatti Vappu Kaarenoja on valittu ylioppilaslehti Ainon uudeksi päätoimittajaksi Aalto-yliopiston ylioppilaskuntaan. Päätoimittaja vastaa lehden sisällöstä ja toimii toimituksen esimiehenä. Kaarenoja aloittaa tehtävässään täysipäiväisesti syyskuussa.

Kaarenoja on 23-vuotias ja opiskelee Helsingin yliopistossa yleistä valtio-oppia. Lisäksi hän on opiskellut Aalto-yliopistossa aikakauslehtijournalismia. Aiemmin Kaarenoja on työskennellyt muun muassa Taloussanomissa toimittajana ja tuottajana.

”Aino on ottanut hyvin oman paikkansa ylioppilaslehtien joukossa. Tulevaisuudessa Aino on hieman nykyistä huumorintajuisempi ja ronskimpi”, Kaarenoja sanoo.

Kaarenoja erottui ansiokkaasta hakijajoukosta energisellä ja ennakkoluulottomalla asenteellaan.” Jäämme mielenkiinnolla odottamaan syksyn ensimmäistä numeroa!” Aalto-yliopiston ylioppilaskunnan hallituksen viestinnästä vastaava Henna Mattila hehkuttaa.

Aalto-yliopiston ylioppilaskunta AYY on noin 15 000 Aalto-yliopiston opiskelijan palvelu- ja etujärjestö. AYY toimii jäsentensä edunvalvojana erityisesti koulutuspoliittisissa ja opintososiaalisissa asioissa. Ylioppilaslehti Aino on aikakauslehti, joka ilmestyy seitsemän kertaa vuodessa.

Lisätietoja:
AYY:n Pääsihteeri Teemu Halme, teemu.halme@ayy.fi, p. 050 520 9415

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *