Mahdollisuus vaikuttaa kampuspäätökseen opiskelijoiden keskustelutilaisuudessa 6.6. klo 18!

Tervetuloa opiskelijoiden keskustelutilaisuuteen maanantaina 6.6. klo 18-20 Design Factorylle (Betonimiehenkuja 5, 02150 Espoo), jonka aiheena on kampuspäätös ja Aallon päivitetty kampusvisio. Paikan päällä kysymyksiä ja kommentteja vastaanottamassa ovat Aallon puolelta rehtori Tuula Teeri sekä vararehtori Jorma Kyyrä. Tämä on viimeinen mahdollisuus päästä vaikuttamaan Aallon kampuspäätökseen, jonka Aallon hallitus tekee kokouksessaan 17.6.!

Kevään aikana kokoontuneiden kampustyöryhmien pohjalta Aalto-yliopisto kokoaa uuden version kampusvisiostaan, jonka perusteella muodostetaan Aalto-yliopiston kampusesitys hallituksen kokoukseen. Osana tätä valmistelutyötä Aalto järjestää jokaisessa korkeakoulussa 6.-7.6. kampuskeskustelut, joista saadut kommentit otetaan huomioon hallitukselle tehtävässä esityksessä. Nämä tilaisuudet ovat kuitenkin opiskelijoiden kesätöiden kannalta hankalaan aikaan aamupäivällä tai alkuiltapäivästä, joten opiskelijoille on nyt järjestetty oma tilaisuus päästä vaikuttamaan. Tilaisuuden tarkemmat tiedot ja alustava ohjelma alla.

Opiskelijoiden kampusvisiokeskustelu:
Aika: maanantai 6.6. klo 18-20
Paikka: Design Factory, Betonimiehenkuja 5, 02150 Espoo

Alustava ohjelma:
– Tilaisuuden avaus – AYY:n hallituksen puheenjohtaja Saara Hyrkkö
– Yhteenveto kampustyöryhmien tuloksista – AYY:n edustajat kampustyöryhmissä
– Kampusvision uuden version esittely – rehtori Tuula Teeri
– Keskustelua ja kommentteja kampusvisiosta

Kaikki siis sankoin joukoin paikalle vaikuttamaan tähän Aalto-yliopiston tulevaisuuden kannalta merkittävään päätökseen!

Lisätietoa kampuskeskustelusta ja -päätöksestä:

Korkeakoulukohtaiset tilaisuudet: https://inside.aalto.fi/display/aallosta/Keskustelutilaisuudet+kampusvision+toisesta+versiosta

Kampustyöryhmien työstä lisätietoa saa osoitteesta: https://inside.aalto.fi/pages/viewpage.action?pageId=13150193

Aaltoes:n kampussivusto: http://www.aaltocampus.com/

Kampuksesta Aallon visioblogissa: https://blogs.aalto.fi/visioblogi/2011/02/22/kampusvisio/

Ystävällisin terveisin,
Arjo Laukia
Hallituksen jäsen, koulutuspolitiikka ja Aalto-yliopisto
Aalto-yliopiston ylioppilaskunta

2 vastausta artikkeliin ”Mahdollisuus vaikuttaa kampuspäätökseen opiskelijoiden keskustelutilaisuudessa 6.6. klo 18!”

  1. Hei,

    Miksi kaikki aina järjestetään Otaniemessä? Se tarkoittaa yhtä kuin että teekkarit pääsevät ilmaiseksi mutta kyltereille ja taikilaisille on 3,60€ extra-pääsymaksu joka ikiseen yhteiseen tapahtumaan (seutulippu). Ei kuulosta reilulta yhtään.

    Jos tilaisuudet edes vuorottelisivat kolmen kampuksen välillä niin kulut ja matkustusaika jakautuisivat reilusti kaikkien kesken, mutta kun ei. Paljon on harmiteltu AYY:ssä taikkilaisten osallistumisen vähyyttä, mutta kyllä teekkaritkin olisivat paljon nihkeämpiä osallistumaan jos kaikki tapahtumat tarkoittaisivat 2 tunnin matkustamista ja melkein 4 euron pääsymaksua omista vähistä rahoista joka kerta. Ylioppilaskunnan pitäisi olla kaikkien ylioppilaskunta, joka myös tarkoittaa kaikkien huomioimista.

  2. Eikös opiskelijalippu ole 1.80€?
    Kampuskeskusteluja on myös järjestetty muillakin kampuksilla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *