Vesa Rajala AYY:n Aate-kanavan päätoimittajaksi

Vesa Rajala on valittu uuden Aate-kanavan päätoimittajaksi Aalto-yliopiston ylioppilaskuntaan. Päätoimittaja vastaa kanavan sisällöstä ja toimii toimituksen esimiehenä. Rajala aloitti tehtävässään kesäkuun alussa.

Rajala on 28-vuotias televisioalan ammattilainen. Hänen TV-uransa on alkanut Aatteen edeltäjän OUBS:n palveluksesta vuonna 2006 jonka jälkeen hän on toiminut tuotantoyhtiö Aito Median palveluksessa mm. toimittajana ja kuvaajana.

”Olen etuoikeutettu päästessäni suunnittelemaan täysin uutta mediakonseptia nuorelle ylioppilaskunnalle! Monen kaupallisen TV-tuotannon parissa vietetyn vuoden jälkeen on erittäin piristävää saada hypätä ohjastamaan kokonaan erilaista junaa. Haluan kehittää Aatteesta ennen kaikkea keskustelua herättävän kanavan”, Rajala kertoo.

”Vesa vakuutti kokemuksellaan ja toimintaympäristön tietämyksellään. Uskon, että Vesa pystyy taidoillaan luomaan meille kriittisen, avoimuutta lisäävän ja kaikkia jäseniä kiinnostavan median”, AYY:n hallituksen viestinnästä vastaava Henna Mattila kertoo innostuneena.

Aalto-yliopiston ylioppilaskunta AYY on noin 15 000 Aalto-yliopiston opiskelijan palvelu- ja etujärjestö. AYY toimii jäsentensä edunvalvojana erityisesti koulutuspoliittisissa ja opintososiaalisissa asioissa. Aate on AYY:n audiovisuaalinen media, joka seuraa, uutisoi ja tuottaa ohjelmia AYY:ssa ja Aalto-yliopistossa tapahtuvista, opiskelijoita koskettavista ajankohtaisista asioista, lähettää suorana mm. AYY:n edustajiston kokoukset ja tarjoaa opiskelijoille mahdollisuuden oppia video- ja televisiotuotantoa ja tuoda esille myös omaa tuotantoa. Aate taltioi Aalto-yliopiston opiskelijakulttuuria ja on ylioppilaskuntakentällä ainutlaatuinen viestintäkanava.

Lisätietoja:
Aate-kanavan päätoimittaja Vesa Rajala, vesa.rajala@ayy.fi, p. 050 520 9425 sekä AYY:n pääsihteeri Teemu Halme, teemu.halme@ayy.fi, p. 050 520 9415

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *