Toiminta-avustusten haku ja yhdistysilmoituksen tekeminen käynnistyvät torstaina 1. maaliskuuta

AYY jakaa yhdistysluettelonsa ensimmäiseen rekisteriin merkityille yhdistyksille toiminta-avustusta. Yhdistysilmoituksen voi tehdä ja toiminta-avustusta hakea torstaista 1. maaliskuuta 2012 alkaen verkossa täytettävän lomakkeen kautta.

Lomakkeen tarkempi osoite ilmoitetaan hakupäivän aamuna ayy.fi:n etusivulla. Haku kestää maaliskuun ajan päättyen 1. huhtikuuta 2012. Jokaisen yhdistyksen on tärkeää olla ajoissa liikkeellä, sillä myöhässä tulleita hakemuksia ei käsitellä eikä tästä periaatteesta tulla joustamaan. Tässä vaiheessa kannattaa siis ensimmäiseksi tarkistaa että tarvittavat dokumentit ovat kunnossa (toimintakertomus, toimintasuunnitelma, budjetti, tuloslaskelma ja tase, toimihenkilöluettelo ja yhdistyksen säännöt).

Muistattehan, että vaikka yhdistyksenne ei hakisikaan rahallista toiminta-avustusta (esimerkiksi kaikki toisen rekisterin yhdistykset), pitää yhdistysilmoituslomake kuitenkin täyttää vuosittain. Toiminta-avustusten jakoperusteet ja lisätietoja löydät ayy.fi:n sivulta apurahat yhdistyksille (/yhdistyksille/apurahat-yhdistyksille/). Samalta sivulta löytyy myös AYY:n virallinen pisteytysmalli, jonka mukaisesti AYY:n hallitus avustukset yhdistyksille jakaa.

Mikäli sinulla on hausta jotain kysyttävää tai haluat antaa palautetta, ota yhteyttä AYY:n järjestösektorin toimijoihin mieluiten sähköpostitse osoitteella jarjestoasiat@ayy.fi.