Tuomas Saloniemi AYY:n tapahtuma- ja kulttuuritoiminnan tuottajaksi

Musiikin kandidaatti Tuomas Saloniemi on valittu tuottajaksi Aalto-yliopiston ylioppilaskunnan tapahtuma- ja kulttuuritoimintaan. Hänen vastuullaan on tapahtuma- ja kulttuuritoiminnan lisäksi ylioppilaskunnan vuokraamien tilojen kehittäminen ja käytön koordinointi. Hän aloitti tehtävässä 1.6.2012.

Saloniemi on 29-vuotias ja opiskelee Sibelius-Akatemiassa pääaineenaan tuubansoitto. Hän on aiemmin toiminut aktiivisesti ylioppilaskunnassaan hallituksen jäsenenä ja puheenjohtajana, sittemmin Helsingin yliopiston ylioppilaskunnassa projektityöntekijänä ja Kantele-lehden päätoimittajana.

”Oli ilo nähdä miten moni haki töihin ylioppilaskuntaamme” hallituksen kulttuurivastaa Hussi toteaa. ”Otto ’Ode’ Palosen siirtyessä muihin tehtäviin ja kuukauden kuluttua kaukomatkalle panemme heti hihat heilumaan joukkoomme tulleen tuubansoittajan perehdyttämiseksi tehtäväänsä.” Hussi jatkaa.  ”Odotan innolla uutta työtä ja uusia mahtavia ihmisiä” Saloniemi sanoo. ”AYY on iso toimija ja on etuoikeus tehdä töitä tällaisessa porukassa” Saloniemi jatkaa. ”

Aalto-yliopiston ylioppilaskunta AYY on noin 15 000 Aalto-yliopiston opiskelijan palvelu- ja etujärjestö. AYY toimii jäsentensä edunvalvojana erityisesti koulutuspoliittisissa ja opintososiaalisissa asioissa.

Lisätietoja: Pääsihteeri  Teemu Halme, teemu.halme@ayy.fi, p. 050 520 9415