Ilmoittaudu vuoden 2014 SELL-kisoihin

Perinteinen SELL Student Games -tapahtuma on yksi suurimmista ja kansainvälisimmistä opiskelijaliikuntatapahtumista Baltian maissa ja Suomessa. Vuoden 2014 SELL-kisat järjestetään 16.-18.5.2014 Tartossa.Tapahtuman järjestävät vuorollaan SELL-maat (Suomi, Viro, Latvia ja Liettua). SELL-kisoissa on ollut osallistujia lähinnä Baltian maista sekä Suomesta, mutta kisat ovat avoinna kaikille maasta riippumatta. Osallistumiskriteerinä on opiskelupaikka korkeakoulussa.

SELL-kisoissa voi kilpailla seuraavissa lajeissa:

yleisurheilu, sulkapallo, koripallo, shakki, salibandy, judo, mini-jalkapallo, suunnistus, voimanosto, uinti, pöytätennis, lentopallo ja paini.

Ilmoittautuminen tulee tehdä viimeistään 12.3. mennessä osoitteeseen erkki.somervuo@helsinki.fi (alustava ilmoittautuminen kannattaa tehdä jo aikaisemmin!) Ilmoittautumisen yhteydessä tulee kertoa nimesi, lajisi ja syntymäaikasi sekä mahdolliset ennätyksesi/ tasosi. Toimita samalla myös valokuvasi (valokuva tulee kisapassiin).

OSALLISTUMISMAKSU:

Unisport tukee Helsingin yliopiston ja Aalto-yliopiston opiskelijoiden osallistumista! Maksun suuruus tarkentuu lähiaikoina (arvio 75-85€/hlö).

Osallistumismaksu sisältää:

– osallistumisoikeuden kisoissa sekä muut oheistapahtumat

– ruoat (aamiainen, lounas & illallinen)

– majoitus (esim. hostelli)

– matka Helsingistä kisapaikalle ja takaisin (lähtö aamulla ja paluu illalla)

Lisätietoja: SELL-games 2014

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *