Yhdistystiedote viikolle 11/2014

YHDISTYSTIEDOTE VIIKOLLE 11/2014

Tämä on AYY:n yhdistystiedote viikolle 11/2014. Jos haluat saada AYY:n yhdistystiedotteen sähköpostiisi, tilaa se osoitteesta http://list.ayy.fi/mailman/listinfo/yhdistykset

Yhdistystiedotteen numerointikäytäntö on muuttunut vastaamaan maanantaina alkavan viikon numeroa. Älkää häkeltykö äkillisestä hyppäyksestä.

Toiminta-avustustenhaku ja yhdistysilmoitusten jättäminen on alkanut. Aikaa hakemuksen tai ilmoituksen täyttöön on maaliskuun loppuun asti. Muista myös tehdä Otaxin pääylläpitäjäilmoitus!

TIEDOTTEEN SISÄLTÖ

1.      Toiminta-avustusten haku ja yhdistysilmoitusten jättäminen on alkanut

2.      Otaxin pääylläpitäjäilmoitukset on tehtävä 29.3. mennessä

3.      Hae avustusta projektiisi TTER:ltä

4.      Ilmoittautuminen Smökin keittiökoulutukseen

5.      Otaniemen palvelupisteellä säilytetyt löytötavarat hävitetään 17.3.

6.      Teekkarikylän Romupyöräkeräyksen pyörämyynti

 

1. TOIMINTA-AVUSTUSTEN HAKU JA YHDISTYSILMOITUSTEN JÄTTÄMINEN ON ALKANUT

AYY:n yhdistysilmoitusten jättäminen ja toiminta-avustusten haku on alkanut. Lomakkeen voi täyttää osoitteessa https://lomake.ayy.fi/yhdistykset/ayyn-toiminta-avustushakemus-2014/ Lomake sulkeutuu 31.3. klo 23:59.

Kaikkien rekisterissä olevien yhdistysten täytyy täyttää yhdistysilmoitus. Kahden peräkkäisen vuoden aikana täyttämättä jäänyt yhdistysilmoitus johtaa yhdistyksen poistamiseen AYY:n yhdistysrekisteristä. Toiminta-avustuksia voivat hakea kaikki AYY:n yhdistysrekisterin ensimmäiseen luetteloon hyväksytyt yhdistykset.

Tarvitset yhdistysilmoitusta varten toimintakertomuksen, toimintasuunnitelman, luettelon yhdistyksen toimihenkilöistä ja yhdistyksen säännöt. Toiminta-avustusten hakemiseen tarvitset lisäksi budjetin, taseen, tuloslaskelman sekä tiedot yhdistyksen aikaisempana kahtena vuotena saamista avustuksista. Yhdistyksesi voi lisäksi hakea korotettua toiminta-avustusta, jota myönnetään pääsääntöisesti kertaluontoisiin, erityisiin tapahtumiin tai projekteihin vuoden aikana. Lisätietoja jaettavista avustuksista saat osoitteesta /apurahat-yhdistyksille/, josta löytyy avustusten jakoon käytetty pistemalli sekä edellisenä vuonna jaetut avustukset.

Toiminta-avustuksen edellytyksenä on myös yhdistysprofiili AYY.fi:ssä, jonka päivityksestä yhdistykset vastaavat omatoimisesti. Mikäli tunnukset ovat hukkuneet tai tarvitset muuten apua profiilin päivityksessä, voit laittaa sähköpostia osoitteeseen jarjestoasiat@ayy.fi.

Täytä lomake huolellisesti ja varaa täyttöön riittävästi aikaa. Toiminta-avustukset jaetaan pelkästään lomakkeeseen laitettujen tietojen perusteella.

Lisätietoja ja apua yhdistysilmoituksen ja avustustenhaun kanssa saat järjestösektorilta, jonka tavoitat kätevästi osoitteesta jarjestoasiat@ayy.fi. Voit ottaa yhteyttä järjestöasiantuntijaan myös puhelimitse numerolla 050 520 9442. Puhelimitse tavoitat järjestöasiantuntijan parhaiten arkisin klo 10 – 14.

 

2. OTAXIN PÄÄYLLÄPITÄJÄILMOITUKSET ON TEHTÄVÄ 29.3. MENNESSÄ

Otaxin pääylläpitäjäilmoitukset on tehtävä 29.3. mennessä. Niiden tilien osalta, joilta ilmoituksia ei ole tehty, lukkiutuvat tunnukset 1.4. Kuukauden kuluttua tästä myös tilillä olevat nettisivut suljetaan.

Päivittäkää siis Otaxilla ajossa olevat PHP-sovellukset uusimpiin versioihin ja täyttäkää sitten ylläpitäjäilmoiotus. Muistakaa mainita mitkä ohjelmistot ja versiot ovat ajossa. Siivotkaa myös ylimääräiset SSH-avaimet pois .ssh/authorized_keys -tiedostosta.

Ilmoituksen voi tehdä osoitteessa http://yhdistykset.ayy.fi/yllapitajailmoitus/ – Jättäkää siis ilmoituksenne ajoissa, ja tehkää ne huolellisesti.

Muuta aiheeseen liittyvää:

  • phpMyAdmin löytyy Otaxilta ja vastaa ayy.fiista osoitteessa ./:80/phpmyadmin/. Ota siis SSH-tunneli Otaxille ja käytä phpMyAdminia salatun yhteyden yli omien viritysten sijaan.
  • AllowOverride FileInfo:n saa pyydettäessä päälle, jos tarvitsette rewritejä. Uusille tunnuksille tämä tulee oletuksena päälle.
  • Python-tuki on testikäytössä mod_wsgi:n kautta ja aktivoidaan tarvittaessa tunnuksellenne. Jos haluatte ajaa WSGI:tä tukevia Python-sovelluksia Otaxilla, olkaa yhteydessä tietotekniikka@ayy.fi.

 

3. HAE AVUSTUSTA PROJEKTIISI TTER:LTÄ!

TTER:n vuoden 2014 toinen hakukierros on avattu! Rahasto voi myöntää avustuksia kaikille AYY:n jäsenille ja sen yhteydessä toimiville yhteisöille. TTER tukee toimintaa, joka tavoittelee tähtiä, saa muut innostumaan mukaan, kuuluu ja näkyy.

Avustusta voi hakea kahdella tapaa: noin kolme kertaa vuodessa järjestettävien hakukierrosten kautta sekä jatkuvassa haussa, joka on auki lukukausien aikana. Jatkuvassa haussa voit hakea korkeintaan 1000€ suuruisia avustuksia, kun taas varsinaisilla hakukierroksilla projektiavustuksen määrää ei ole rajattu.

Vuoden 2014 toisen kierroksen hakuaika päättyy sunnuntaina 23.3.2014 klo 23.59. Ohjeet hakemuksen ja siihen lisättävien liitteiden tekemiseen löytyvät rahaston nettisivuilta http://tter.ayy.fi/. Avustusta haetaan nettilomakkeella, joka löytyy osoitteesta: https://lomake.ayy.fi/tter/hakulomake/

Vuoden 2014 kaikkien hakukierrosten hakuajat ja muita lisätietoja löydät TTER:n nettisivuilta osoitteesta http://tter.ayy.fi/. Tsekkaa myös facebook-sivut osoitteessa www.facebook.com/tterahasto.

 

4. ILMOITTAUTUMINEN SMÖKIN KEITTIÖKOULUTUKSEEN

Haluaisitko sinä tai yhdistyksesi pitää megabileet Smökissä ja kokkailla tarjoilut itse? Aiheuttaako suurtalouskeittiön käyttö kuitenkin päänvaivaa ja kylmää hikeä?

Ongelmiisi on ratkaisu: Smökin keittiökoulutus.

Koulutuksia järjestetään keväällä kaksi kappaletta: maanantaina 24.3. ja maanantaina 31.3. klo 16 alkaen Smökin keittiössä. Koska kysyntää koulutuksille on tullut jo jonkin verran ja jotta tietoutta tulisi tasaisesti eri toimijoille, joudumme rajoittamaan osallistujia niin, että koulutukseen voi osallistua jokaisesta killasta tai yhdistyksestä vain yksi henkilö. Molemmille kerroille mahtuu noin 15-20 hlöä.

Ilmoittaudu mukaan ke 19.3.2014 23.45 mennessä osoitteessa https://lomake.ayy.fi/hallinto/ilmoittautuminen-servin-mokin-keittiokoulutukseen/

Vahvistamme ilmoittautumisen kurssille sähköpostitse.

Lisätietoja: hallintopäällikkö Johanna Pietiläinen (johanna.pietilainen@ayy.fi, 050 520 9434)

 

5. OTANIEMEN PALVELUPISTEELLÄ SÄILYTETYT LÖYTÖTAVARAT HÄVITETÄÄN 17.3.

Oletko kadottanut jotain? Otaniemen palvelupisteellä on säilytetty (lähinnä Otaniemessä järjestetyistä) tapahtumista pelastettuja löytötavaroita. Löytötavaroista löytyy muun muassa takkeja, reppuja, haalareita, frakki, hanskoja, pipoja, laulukirjoja, auton avaimet jne.

Tällä hetkellä säilössä olevat noutamattomat löytötavarat tullaan hävittämään maanantaina 17.3.2014. Tule noutamaan omasi hetimmiten.

Maanantaina 17.3. käyttökelpoinen tavara luovutetaan Otaniemen kierrätyskeskukseen, arvokkaat tavarat (auton avaimet, korut jne.) toimitetaan Espoon poliisiasemalle ja muu likainen ja rikkinäinen tavara heitetään roskiin.

Jatkossa löytötavaroita voi tiedustella Otaniemen palvelupisteeltä tapahtuman jälkeen aina kahden viikon ajan.

 

6. TEEKKARIKYLÄN ROMUPYÖRÄKERÄYKSEN PYÖRÄMYYNTI

 

Marraskuun Romupyöräkeräyksessä kerätyistä pyöristä käyttökuntoiset tulevat myyntiin maaliskuussa. Pyörien myynti tapahtuu Jämeräntaival 6 vieressä pyörien nykyisen säilytäspaikan luona. Pyöriä ei voi etukäteen varata eli nopeus on valttia. Pyörien myyntihinnat tulevat olemaan 20e ja 40e riippuen pyörän kunnosta ja ominaisuuksista, varatkaa mukaanne käteistä. Nyt onkin hyvä hetki tehdä edullisia pyöräostoksia uuden pyöräilykauden alkaessa. Myymättä jääneet pyörät annetaan hyväntekeväisyytenä lähetettäväksi Tansaniaan!

 

Myyntiajankohtia ovat:

tiistai 11.3. klo 17:30 – 19:00

torstai 13.3. klo 10:00 – 12:00

sunnuntai 16.3. klo 12:00 – 14:00

 

Terveisin,

Kyläsenaatti 2014

 

HALUATKO OMAN UUTISESI TÄHÄN TIEDOTTEESEEN?

Lähetä lyhyt tekstisi keskiviikkoon klo 10.00 mennessä osoitteeseen tiedotteet@ayy.fi. Uutiset menevät käännettäväksi, joten voit toimittaa tekstisi yksikielisenä. Tiedotteen sisällön toimittaa viime kädessä AYY:n järjestö- ja viestintäasiantuntija Kati Penttinen (jarjestoasiat@ayy.fi, puh: 050 520 9442).

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *