Yhdistystiedote viikolle 14/2014

YHDISTYSTIEDOTE VIIKOLLE 14/2014

Tämä on AYY:n yhdistystiedote viikolle 14/2014. Jos haluat saada AYY:n yhdistystiedotteen sähköpostiisi, tilaa se osoitteesta http://list.ayy.fi/mailman/listinfo/yhdistykset

Aikaa toiminta-avustusten jättämiseen on enää muutamia päiviä! Lomake sulkeutuu maanantaina 31.3. kello 23.59. Jos täytön kanssa on ongelmia tai et saa kasaan tarvittavia papereita, ota välittömästi yhteyttä järjestöasiantuntijaan! (jarjestoasiat@ayy.fi) Etukäteen asioista voidaan sopia, myöhästyneet tai puutteelliset hakemukset ilman ilmoitusta johtavat avustuksen pienenemiseen.

TIEDOTTEEN SISÄLTÖ

1. Toiminta-avustusten haku ja yhdistysilmoitusten jättäminen päättyy maanantaina 31.3.

2.  Vastaa yhdistysten tilakartoituskyselyyn

3. Ansaitse yhdistyksellesi rahaa myymällä lippuja jääkiekko-otteluun

 

1. TOIMINTA-AVUSTUSTEN HAKU JA YHDISTYSILMOITUSTEN JÄTTÄMINEN ON KÄYNNISSÄ

AYY:n yhdistysilmoitusten jättäminen ja toiminta-avustusten haku päättyy vajaan viikon päästä maanantaina 31. maaliskuuta kello 23.59. Hakulomake löytyy osoitteesta: https://lomake.ayy.fi/yhdistykset/ayyn-toiminta-avustushakemus-2014/ Mikäli lomakkeen tai muuten hakemuksen kanssa on ongelmia, esimerkiksi yhdistyksesi tilinpäätös ei ehdi valmistua ajoissa, ota yhteyttä järjestöasiantuntijaan (jarjestoasiat@ayy.fi, kati.penttinen@ayy.fi tai 050 520 9442). Hakemuksen myöhästyminen tai selittämätön puutteellisuus johtaa myönnettävän summan merkittävään pienemiseen.

Rahallista toiminta-avustusta voivat hakea kaikki AYY:n yhdistysrekisterin ensimmäiseen luetteloon hyväksytyt yhdistykset. Kaikkien luetteloon kuuluvien yhdistysten on kuitenkin täytettävä yhdistysilmoitus. Kahdesti peräkkäin täyttämättä jäänyt yhdistysilmoitus voi johtaa yhdistyksen poistamiseen AYY:n yhdistysrekisteristä.

Täytä hakemus huolellisesti ja varaa sen tekemiseen riittävästi aikaa. Lisätietoja hausta saat osoitteesta /apurahat-yhdistyksille/, josta löytyy muun muassa pisteytysmalli jolla toiminta-avustukset jaetaan sekä edellisinä vuosina jaettujen avustusten määrät. Muista myös, että toiminta-avustuksen edellytyksenä on yhdistysprofiili AYY.fi:ssä, jonka päivityksestä yhdistykset vastaavat omatoimisesti. Mikäli tunnukset ovat hukkuneet tai tarvitset muuten apua profiilin päivityksessä, voit laittaa sähköpostia osoitteeseen jarjestoasiat@ayy.fi.

 

2. VASTAA YHDISTYSTEN TILAKARTOITUSKYSELYYN

AYY:n jäsenistön keskuudessa toimii lukemattomia erilaisia yhdistyksiä. Osalla näistä on käytössään jonkinlainen yhdistystila, ja loput haluaisivat sellaisen. Tai niin me ainakin AYY:n päässä luulemme.

Koska luulo ei ole tiedon väärti, kartoitamme nyt eri yhdistysten tilatarpeita ja -toiveita sekä nykyisten tilojen käyttöä. Kartoituksen avulla pyrimme saamaan monipuolisesti tietoa, jotta voimme huomioida eri näkökulmia miettiessämme tilojen käyttöä tulevaisuudessa.

Toivomme vastauksia niin tilan omaavilta kuin tilaa vielä kaipaavilta yhdistyksiltä!

Vastaa kyselyyn oman yhdistyksesi osalta osoitteessa http://lomake.ayy.fi/hallinto/yhdistysten-tilatoiveiden-kartoittaminen

Vastausaikaa on maanantaihin 21.4.2014 asti.

Lisätietoja: hallintopäällikkö Johanna Pietiläinen (johanna.pietilainen@ayy.fi, 050 520 9434)

 

3. ANSAITSE YHDISTYKSELLESI RAHAA MYYMÄLLÄ LIPPUJA JÄÄKIEKKO-OTTELUUN

Suomen jääkiekkoliitto tarjoaa opiskelijajärjestöille mahdollisuuden tienata rahaa myymällä opiskelijakampanjalippuja 1.5. Hartwall Areenalla pelattavaan jääkiekon Euro Hockey Tourin Suomi-Venäjä -otteluun. Vappu on tunnetusti opiskelijoiden juhla-aikaa. Tarjolla on siis mahdollisuus urheilulliseen ja viihteelliseen vapun lopetukseen Leijonien viimeisessä kotimaan ottelussa ennen kevään MM-kisoja.

Nyt on tarjolla mahdollisuus ostaa lippuja hintaan 15€/kpl (normaalisti lippupisteen kautta ostettuna C-kategorian pääsyliput maksavat 23,50€ (20€ + Lippupisteen toimituskulut 3,5€). Lippuja voi myydä esimerkiksi hintaan 20€/kpl, joilloin järjestö saisi myyntituloja ja opiskelijat silti lippunsa normaalia halvemmalla. Lippuja on myyntiin yhteensä 100 kappaletta tällä alennetulla hinnalla. Yksittäinen järjestö voi siis pyytää vähemmänkin tai vaikka kaikki, jos tuntuu, että myynti pelaa. Lippuja ei tarvitse ostaa etukäteen: maksut tilitetään vain myydyistä ja myymättä jääneet liput voi huoletta palauttaa. Tämän lisäksi tarjolla on 50 kpl Leijonat-haalarimerkkejä lipunmyyntiä vauhdittamaan.

Mikäli kiinnostuit, ota yhteyttä tapahtumakoordinaattori Petteri Hietaseen (petteri.hietanen@finhockey.fi, p. 040 596 9660) mahdollisimman pian. Liput ja haalarimerkit voidaan toimittaa toivottuun osoitteeseen. Myyntiaikaa on 15.4. saakka, minkä jälkeen myynnistä tulleet rahat tilitetään ja mahdollisesti ylijääneet liput palautuvat yleiseen myyntiin.

 

HALUATKO OMAN UUTISESI TÄHÄN TIEDOTTEESEEN?

Lähetä lyhyt tekstisi keskiviikkoon klo 10.00 mennessä osoitteeseen tiedotteet@ayy.fi. Uutiset menevät käännettäväksi, joten voit toimittaa tekstisi yksikielisenä. Tiedotteen sisällön toimittaa viime kädessä AYY:n järjestö- ja viestintäasiantuntija Kati Penttinen (kati.penttinen@ayy.fi, puh: 050 520 9442).

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *