Sähköpostiosoitteesi Oodissa muuttuu Aalto-sähköpostiosoitteeksi 28.4. alkaen

Opiskelijan sähköpostiosoitteen ylläpito Oodissa muuttuu 28.4. Muutoksen jälkeen kaikille muille paitsi avoimen yliopiston ja täydennyskoulutuksen opiskelijoille päivitetään Oodiin Aalto-IT:n myöntämä @aalto.fi -loppuinen sähköpostiosoite.

Jos opiskelija omaa Aalto-osoitteen niin sähköpostiosoitetta ei voi enää päivittää tai muuttaa Weboodin kautta 28.4. tehtävän muutoksen jälkeen. Avoimen yliopiston opiskelijoita kehotetaan ylläpitämään sähköpostiosoitettaan AIMO:n kautta, joskin muun kuin Aalto-sähköpostiosoitteen ylläpito on Weboodissa edelleen mahdollista.

Mikäli opiskelija haluaa ohjata @aalto.fi sähköpostiosoitteeseensa tulevat viestit toiseen osoitteeseen, voi hän tehdä uudelleen ohjauksen mail.aalto.fi -palvelun kautta seuraavien ohjeiden mukaisesti: https://inside.aalto.fi/pages/viewpage.action?pageId=31903649 (vaatii Aalto-kirjautumisen)

Muutoksen hyötyinä on opiskelijan kannalta se, että kaikissa Aallon opetuksen ja opiskelun palveluissa käytetään samaa Aalto-sähköpostiosoitetta. Lisäksi muita hyötyjä ovat yhtenäisyys Aallon sisällä, tietoturva sekä tunnistettavuus.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *