Yhdistystiedote viikolle 45/2014

Tämä on AYY:n yhdistystiedote viikolle 45/2014. Jos haluat saada AYY:n yhdistystiedotteen sähköpostiisi, tilaa se osoitteesta http://list.ayy.fi/mailman/listinfo/yhdistykset

TIEDOTTEEN SISÄLTÖ
1. AYY:n yhdistyskoulutus 3. joulukuuta klo 17 alkaen
2. Tienaa yhdistyksellesi riskittä ja vaivatta rahaa myymällä PK:n joulukonserttilippuja

1. AYY:N YHDISTYSKOULUTUS 3. JOULUKUUTA KLO 17 ALKAEN

AYY:n yhdistyskoulutus järjestetään 3.12. klo 17 alkaen Espoossa Design Factorylla. Koulutus on suunnattu AYY:n yhdistysrekisterin jäsenyhdistyksissä toimiville vanhoille ja uusille toimijoille. Voit tulla myös paikalle mikäli olet innostunut yhdistystoiminnasta tai esimerkiksi pohdit uuden yhdistyksen perustamista. Koulutus sopii sekä aloittavalle yhdistystoimijalle että kokeneemmalle tekijälle.

Koulutuksessa käsitellään muun muassa yleistä yhdistystoimintaa, AYY:n palveluita, kokoustekniikkaa, talousasioita ja viestintää. Tarkempi ohjelma julkaistaan heti puhujien varmistuttua ayy.fi:ssä sekä yhdistystiedotteessa. Nyt jo kannattaa laittaa päivä kalenteriin!

Koulutus pidetään suomeksi.

2. TIENAA YHDISTYKSELLESI RISKITTÄ JA VAIVATTA RAHAA MYYMÄLLÄ PK:N JOULUKONSERTTILIPPUJA

114-vuotias Polyteknikkojen Kuoro järjestää kaksi joulukonserttia torstaina 18.12. PK tarjoaa tänä vuonna yhdistyksille mahdollisuuden myydä provisiolla konserttilippuja sekä jo platinaa myyneitä joululevyjä. Kyseessä on helppo ja hyväksi havaittu tapa kerätä rahaa: yli kahdenkymmenen vuoden ajan järjestetyt konsertit tunnetaan erittäin laadukkaina tapahtumina.

Provisio konserttilipun myynnistä on 6€ lipputyypistä riippumatta, ja joululevyn myynnistä saa 1€ lisäprovikan. Myynti hoituu yhdistysten näkökulmasta riskittä ja erittäin vaivattomasti. Myynti tapahtuu joulukonsertin verkkokaupassa, ja mitään minimimäärää yhdistyksittäin myytäville lipuille tai levyille ei ole. Yhdistyksen ei tarvitse edes kirjaa myytyjen lippujen ja levyjen määrästä, vaan sekin hoituu verkkokaupan avulla.

Ilmoita yhdistyksesi myyjäksi lähettämällä osoitteeseen joulukonsertti@polyteknikkojenkuoro.fi viesti, josta käy ilmi yhdistyksenne nimi ja tilinumero. Vastausviestissä saat lisäohjeita sekä yksilöllisen myyntikoodin yhdistyksellenne. Et sitoudu mihinkään lähettämällä viestin!

 

HALUATKO OMAN UUTISESI TÄHÄN TIEDOTTEESEEN?

Lähetä lyhyt tekstisi keskiviikkoon klo 10.00 mennessä osoitteeseen tiedotteet@ayy.fi. Uutiset menevät käännettäväksi, joten voit toimittaa tekstisi yksikielisenä. Tiedotteen sisällön toimittaa viime kädessä AYY:n järjestö- ja viestintäasiantuntija Kati Penttinen (kati.penttinen@ayy.fi, puh: 050 520 9442).