AYY:n jaostojen puheenjohtajat vuodelle 2015 on valittu

AYY on valinnut jaostojensa puheenjohtajat. Puheenjohtajat vuodelle 2015 ovat:

  • Aalto-yhteisöjaosto Aava: Henrikki Soininen
  • Kansainvälisyysjaosto Mosaic: Rosa Väisänen
  • Teekkarijaosto: Matleena Kukkonen
  • Yrityssuhdejaos: Iina Jokinen

Lista täydentyy lähiviikkoina vielä Polyteekkarimuseon intendentillä ja Teekkarikylän kyläpäälliköllä.

Jaostot muodostavat ylioppilaskunnan vapaaehtoisuuden sydämen toimiessaan suoraan osana sen eri sektoreita. Jaostot elävöittävät ylioppilaskunnan viestintää, tuottavat suurimman osan ylioppilaskunnan kulttuuri- ja liikuntatapahtumista, sekä toimivat myynti-, ja tapahtumatuotanto tehtävissä yrityssuhdesektorilla.

Haku jaostojen jäseneksi on auki vielä lauantaihin 6.12. klo 23:59 saakka. Hae mukaan! Jaostolaiset vaikuttavat suoraan siihen, mitä ylioppilaskunta tekee ja miltä näyttää. He pääsevät toteuttamaan itseään avoimesti osana tiivistä ylioppilaskuntayhteisöä ja oppivat taitoja valokuvauksesta projektinhallintaan tai myyntiin. Lisätietoja ja hakulomake löytyy osoitteesta ayy.fi/stop.

Lisätietoja:

Jenni Haavisto, AYY:n hallituksen kulttuurivastaava, jenni.haavisto@ayy.fi, 050 520 9417

 

Mitkä jaostot?

Aalto-yhteisöjaosto (AAVA)

Aalto-yhteisöjaosto Aava vaalii Aalto-yhteisöä ideoimalla ja toteuttamalla erilaisia tapahtumia taiteesta kehitysyhteistyöhön ja valtaviin bileisiin. Jokaisen Aavan jäsenen oman vastuualueen lisäksi jaosto järjestää aktiivisesti yhteisiä projekteja, joita varten Aava muodostaa tiiviin pumpun. Aavassa ideoista tehdään totta, ja vauhti tai tekemisen meininki ei lopu kesken.

Teekkarijaosto (TJ)

Teekkarijaosto järjestää reipasta ja teekkarihenkistä toimintaa, vaalii teekkariperinteitä ja ylläpitää teekkarikulttuuria, sekä toimii teekkarikulttuuria järjestävien yhdistysten tukena. Jaosto koostetaan tirehtööreistä, joilla jokaisella on oma osa-alueensa, kuten teekkarilaulukulttuuri, fuksitoiminta tai juhlat. Teekkarijaosto pistää parastaan jatkaakseen yli 140-vuotiasta teekkarihenkeä ja perinteiden jatkuvuutta, sekä ylläpitääkseen tekniikan opiskelijoiden identiteettiä, teekkariutta.

Kansainvälisyysjaosto (Mosaic)

Mosaic järjestää hauskoja monikulttuurisia tapahtumia, jotka tarjoavat osallistujille huikeita uusia kokemuksia maailmalta ja tukevat käytännön kielien oppimista sekä muihin kulttuureihin tutustumista. Tarkoituksena on innostaa suomalaisia kansainvälistymään ja helpottaa Suomeen tulevien ulkomaalaisten opiskelijoiden integroitumista Aalto-yhteisöön. Samalla pyrimme edesauttamaan kansainvälisyydestä kiinnostuneiden suomalaisten ja ulkomaalaisten opiskelijoiden verkostoitumista. Mosaicin alaisuudessa toimii kiltojen ja osakunnan kv-vastaavat yhteen kokoava kansainvälisyystoimikunta KvTMK ja kansainvälistä verkostoitumista tukeva Board of European Students of Technolgy BEST.

Yrityssuhdejaosto

Yrityssuhdejaoston tehtävänä on hoitaa ylioppilaskunnan yrityssuhteita. Jaostolaiset pääsevät toteuttamaan itseään myynnin- ja markkinoinnin alalla, harjoittelemaan tuotteistamista ja tapahtumien järjestämistä yritysten kanssa, sekä vaikuttamaan ylioppilaskunnan näkyvyyteen yritysmaailmassa.

Museojaosto

1958 perustettu Polyteekkarimuseo tarjoaa teekkariperinteitä esittelevän ja ylläpitävän näyttelyn lisäksi kodin myös Museojaostolle. Jaosto purkaa ja rakentaa, ylläpitää ja kehittää museota. Monet jaostolaiset kuuluvat myös oppaisiin. Museojaostosta löytyy jäseniä fukseista valmistuneisiin. Muista jaostoista poiketen Museojaostoon voi hakea milloin vain – innostuksen iskiessä ei tarvitse odottaa kokonaista vuotta päästäkseen mukaan vähemmän pölyiseen museomenoon!

Teekkarikylän Kyläsenaatti

Teekkarikylän Kyläsenaatti on Teekkarikylän alueellinen asukastoimikunta, joka koostuu Teekkarikylän AYY:n omistamien asuntokohteiden linnanisännistä. Kyläsenaatti vaalii ja ylläpitää Teekkarikylän yli 60-vuotiaita perinteitä sekä ylläpitää ja kehittää Teekkarikylän asukasviihtyvyyttä.

 

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *