Aalto-kympin ja Aalto-vitosen sekä Espoon Rantamaratonin ilmaispaikkojen ilmoittautuminen aukeaa 16.2.

Suuren kysynnän vuoksi tietoa Aalto-kympistä ja Aalto-vitosesta jo nyt!

Aalto-yliopiston omat ilmoittautumislomakkeet aukeavat maanantaina 16.2. klo 9.00.

Aalto-kymppi on Aalto-yliopiston lukuvuoden alkamiseen liittyvä henkilökunnalle, opiskelijoille ja alumneille tarkoitettu yhteisöllinen tapahtuma sunnuntaina 20.9.2015. Tapahtumassa on tarkoitus edetä Kymppi vapaamuotoisella tavalla: kävellen, sauvakävellen, hölkäten, juosten, etu- tai takaperin tai muulla kunkin sopivaksi katsomalla tavalla ja vaikkapa välillä pysähtyen nauttimaan todella kauniin reitin maisemista. Vuonna 2014 Aalto-kympille ilmoittautui yli 1600 aaltolaista!

Uutena tapahtumana on tänä vuonna mukana myös Aalto-vitonen (5 km), joka on rento ja ajanototon tapahtuma Aalto-kympin yhteydessä. Aalto-vitonen järjestetään samaan aikaan Aalto-kympin kanssa.

Aalto-kymppi ja Aalto-vitonen ovat Espoo Rantakympin yhteydessä ja osana Espoo Rantamaraton -tapahtumaa.
Lisätietoja: www.rantamaraton.fi.

Jos olet lähdössä kympille tai vitoselle työ- tai opiskelijaporukalla, keksikää itsellenne ”seuranimi”, jonka kaikki ryhmän jäsenet laittavat myös ilmoituslomakkeelle.

Aalto-kympin ja Aalto-vitosen osallistumismaksun maksaa yliopisto. Osallistujat saavat myös muistoksi Rantamaraton 2015-juoksupaidan Aalto-yliopiston omilla painatuksilla.

Ilmoittautuminen Aalto-kympille ja Aalto-vitoselle

Aalto-kympille ja Aalto-vitoselle ilmoittaudutaan MyNextRun-palvelussa. Linkki ilmoittautumiseen löytyy ilmoittautumisen alkaessa 16.2.2015 Espoo Rantamaratonin sivuilta www.rantamaraton.fi/aaltokymppi. Ilmoittautuminen päättyy sunnuntaina 13.9.2015 klo 23.59.

Kiinnostaako myös maraton tai puolimaraton?

Aallolla on yhteensä 40 ilmaispaikkaa Espoon Rantamaratonille ja puolikkaalle la 19.9.2015. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä ja niille ilmoittautuminen alkaa ma 16.2.2015 klo 9.00.

Ilmaispaikan saavat myös sunnuntain Aalto-kympille toimitsijoiksi ilmoittautuvat. Tarkempaa tietoa toimitsijatehtävistä tulee myöhemmin.

Muille Aalto-yliopiston edustajille hinnat ovat 40€ (1/2-maraton tai maraton). Järjestelmä tarjoaa automaattisesti tätä hintaa, kun 40 ensimmäistä on ilmoittautunut. Hinnasta ei anneta enää Juoksija-kortti-alennusta. Puolikkaan ja maratonin Aalto-hintainen ilmoittautuminen päättyy 13.9.2015 klo 23.59.

Ilmoittautuminen maratonille ja puolimaratonille

Myös maratonille ja puolimaratonille ilmoittaudutaan Rantamaratonin sivulla www.rantamaraton.fi/aaltokymppi eli sivulle tulee 16.2. oma ilmoittautumislinkkinsä tätä varten. Seuran paikalle on tärkeää merkitä Aalto-yliopisto, jotta järjestäjä tietää henkilön olevan oikeutettu alennettuun hintaan. Lomakkeessa kysytään myös opiskelijanumeroa tai työpaikkaa.

Lisätietoja: Aalto-yliopiston liikuntapäällikkö Martti Kyykoski, p. 040 353 8221, gsm 0400 744 258, martti.kyykoski@aalto.fi

P.S. Keskiviikko-iltana 10.6. liikutaan Otaniemessä naisporukalla Nice Run Espoon merkeissä. Tapahtumaan voi osallistua kolmen tai kuuden hengen joukkueena tai yksilöilmoittautumisen kautta. Kesäkuisen illan ohjelmassa on 5 km:n lenkki, piknik sekä televisiosta tutut Duudsonien HP ja Jarppi, joten vauhtia ja iloista meininkiä ei illasta puutu.
Lisätietoa ja ilmoittautumiset: www.nicerun.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *