Tilaa Kelan uutiskirje sähköpostiisi

Kela julkaisee säännöllisesti kuutta erilaista uutiskirjettä eri kohderyhmille. Tutustu ja tilaa itsellesi parhaiten sopiva uutiskirje verkossa www.kela.fi/uutiskirje. Uutiskirjeet ovat kätevä tapa pysy ajan tasalla Kelan etuuksissa ja palveluissa tapahtuvista muutoksista.

  • Toimittajien työvälineeksi tarkoitettu Mediainfo ilmestyy kuukausittain. Mediainfoon kootaan Kelan hoitaman sosiaaliturvan ajankohtaiset asiat ja tarjolla on tuoreita tutkimuksia ja tilastoja median käyttöön.
  • Kv-info kertoo kansainväliseen sosiaaliturvaan liittyvistä Kela-asioista ja tapahtumista. Uutiskirje palvelee maahan- ja maastamuuton kanssa työskenteleviä henkilöitä ja virkamiehiä, kansainvälisiä hr-asioita hoitavia työntekijöitä yrityksissä, järjestöissä ja julkisella sektorilla.
  • Lääkäreille ja terveydenhuollon henkilöstölle suunnattu Terveysinfo seuraa Kela-asioita terveydenhuollon näkökulmasta. Uutiskirje kertoo sairausvakuutuksen ja kuntoutuksen muutoksista ja seuraa tiiviisti myös Kanta-palveluiden kehitystä.
  • Työnantajainfo palvelee Kelan työnantaja-asiakkaita. Uutiskirjeeseen kootaan tietoa, joka helpottaa työnantajien asiointia, sekä tiedotetaan muutoksista Kelan toiminnassa tai lainsäädännössä. Työnantajainfo on tarkoitettu talous- ja henkilöstöammattilaisille ja sitä seuraavat myös mm. tilitoimistot ja työterveyshuollon palveluntuottajat.
  • Ruotsinkielinen uutiskirje FPA-info kokoaa yhteen Kelan ajankohtaiset uutiset etuuksista ja palveluista ruotsiksi 6-8 kertaa vuodessa.
  • Tutkimusinfo esittelee Kelan tutkimusosaston uusimpia tutkimusjulkaisuja, blogikirjoituksia ja ajankohtaisia tapahtumia. Uutiskirje ilmestyy 4-6 kertaa vuodessa.

Lisätietoja löydät osoitteesta: www.kela.fi/uutiskirje

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *