Tervetuloa Otaniemeen kylterikandit – 174 päivää muuttoon

Talvi on lähes huomaamatta vaihtunut kevääksi ja muuttoon on aikaa enää 174 päivää. Aurinkoinen Otaniemi valmistautuu ottamaan Kylterikandit avosylin vastaan. Oikeastaan, olisipa jo syksy!

Kaiken hallinnollisen lisäksi muuttoa on mietitty yhteisö- ja spektaakkelitasolla. KY suunnittelee syksyn alkuun päräyttävää tempausta muuttoon liittyen ja AYY työstää juhlallista monumenttia kylterikandien muuton kunniaksi.

Yliopisto valmistautuu muuttoon

Yliopisto on perustanut kauppiksen kandiopetuksen muuton ohjausryhmän, joka kokoontui ensimmäisen kerran viime viikolla. Ryhmää vetää Aallon taloustiimin johtaja Esa Ahonen, ja mukana on dekaani ja vararehtori sekä edustaja mm. opintopalveluista, IT:stä, kampuksen kehitysyksiköstä ja viestinnästä. Opiskelijoiden ääntä ryhmässä pitää AYY:n, KY:n sekä ARTSin edustajat.

AYY:n edustajana ryhmässä on Tuulia Telin. Hän kuvailee viime viikon tapaamista seuraavasti:

“Tapaaminen oli hyvin informatiivinen. Kaikki ovat hyvällä meiningillä varautumassa muuttoon ja tekemässä töitä sen eteen, että asioihin reagoidaan nopeasti ja pidetään kaikki mukana tiedonkulussa. Ilokseni voin todeta, että opiskelijoiden mielipidettä oikeasti kuunnellaan. Yhteistyöllä Otaniemestä saadaan paras paikka opiskella ja opettaa! Ryhmä kokoontuu keväällä kerran kuussa, seuraava tapaaminen on 1.4.“

Muista KY:n mahtava kampussivusto

KY on koonnut yhdelle sivustolle kaiken kandimuuttoon liittyvän. Tsekkaa sivut säännöllisesti ja pysyt parhaiten perillä, mitä on meneillään milloinkin. Sivusto löytyy osoitteesta: http://kyweb.fi/otaniemi/fi/

#Otakylteri

Kylterikampuksen laajeneminen Otaniemeen tulee näkymään myös sosiaalisessa mediassa aihetunnisteella #Otakylteri. Seuraa hashtagia Instagramissa ja Twitterissä ja jaa oma kuvasi #Otakylteri-tunnistetta käyttäen! AYY palkitsee parhaimpia kuvia ja päivityksiä kevään aikana.

Jos on mitä vain huolia/murheita/toiveita muuttoon liittyen, niitä voi lähettää osoitteisiin:

  • AYY: Tuulia Telin, hallituksen jäsen, tuulia.telin@ayy.fi, 050 354 6814
  • KY: Siiri Salli, varapuheenjohtaja ja kampusvastaava, siiri.salli@kyweb.fi, 044 040 1919

Aurinkoista kevättä kaikille!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *