Tervetuloa Otaniemeen kylterikandit – 144 päivää muuttoon!

Kevään toiseksi viimeinen tenttiviikko on meneillään ja ensi viikolla käynnistyy tämän lukuvuoden viimeinen periodi. Uusi lukuvuosi uusine kujeineen häämöttää siis jo horisontissa. Myös KY:n tilat Konemiehentiellä on nimetty. Mutta mikä onkaan uusi nimi? Tsekkaa tämä video ota selvää.

Sinustako teekkarikummi kyltereille?

Kun kylterit syksyllä saapuvat Otaniemeen, tarvitaan myös heidän arvolleen sopiva vastaanottokomitea. Nyt etsimmekin aktiivisia ja hyväntahtoisia teekkareita, jotka olisivat valmiit ottamaan kylterit ISOjen ja fuksikapteenin lailla huomaansa syksyllä. Jos sinulla on aikaa ja innostusta auttaa kyltereitä tutustumaan Otaniemeen syksyllä 2015, ilmoittaudu oheisen lomakkeen (https://lomake.ayy.fi/sosiaalipolitiikka/ilmoittaudu-kummiksi-auta-ekonomia-niemessa/) kautta. Ilmoittautuneisiin otetaan kesällä yhteyttä ja he saavat opastettavakseen joko mursuja, 2. tai 3. vuoden kylteriopiskelijoita elo-syyskuussa 2015.

AYY:n keskustoimiston laskuri laskee päiviä Kyltereiden saapumiseen

AYY:n keskustoimiston ikkunalla on vanhasta metronäytöstä tehty laskuri, joka kertoo reaaliajassa, montako päivää kylterikandien muuttoon on.

Kylterikandit tulevat

Hae kerho- tai varastotilaa Otaniemestä

AYY:n yhdistys- ja varastotilojen haku on käynnissä vielä tämän viikon ajan, sunnuntaihin 12.4. saakka. Hae siis kerhotilaa heti, ja varmistat parhaat mestat syksyä varten. Lisätietoa tilojen hakemisesta löytyy osoitteesta: /blog/2015/04/01/yhdistysten-kerho-ja-varastotilat-haettavissa-haun-dl-12-4-2015/

Jatkossa vapaista tiloista tiedotetaan aina AYY:n nettisivujen sekä yhdistystiedotteen kautta.

Muista KY:n mahtava kampussivusto

KY on koonnut yhdelle sivustolle kaiken kandimuuttoon liittyvän. Tsekkaa sivut säännöllisesti ja pysyt parhaiten perillä, mitä on meneillään milloinkin. Sivusto löytyy osoitteesta: http://kyweb.fi/otaniemi/fi/

#Otakylteri

Kylterikampuksen laajeneminen Otaniemeen tulee näkymään myös sosiaalisessa mediassa aihetunnisteella #Otakylteri. Seuraa hashtagia Instagramissa ja Twitterissä ja jaa oma kuvasi #Otakylteri-tunnistetta käyttäen! AYY palkitsee parhaimpia kuvia ja päivityksiä kevään aikana.

Jos on mitä vain huolia/murheita/toiveita muuttoon liittyen, niitä voi lähettää osoitteisiin:

  • AYY: Tuulia Telin, hallituksen jäsen, tuulia.telin@ayy.fi, 050 354 6814
  • KY: Siiri Salli, varapuheenjohtaja ja kampusvastaava, siiri.salli@kyweb.fi, 044 040 1919

Aurinkoista kevättä kaikille!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *