Suuria muutoksia henkilöauto- ja joukkoliikenteeseen Otaniemessä

Uutinen on kopioitu ACRE:n sivuilta. 

Aalto-yliopiston Uuden Rakennuksen (Väreen) rakentaminen ja kampusalueen keskustan muokkaaminen Otaniemessä alkaa kokonaisuudessaan joulukuussa 2015. Valmistelevia töitä on tehty jo pitkin kesää ja syksyä.

Uudistaminen ja alueen parantaminen kestää noin kaksi ja puoli vuotta, ja työmaa katkaisee Otaniementien välillä Vuorimiehentie-Tietotie.
Sekä kevyt liikenne että henkilöauto- että joukkoliikenne siirtyy poikkeusreiteille Otaniementien katkaisun yhteydessä perjantaina 18.12.

Kehä I suunnasta saapuva joukkoliikenne siirretään pääosin ajamaan reittiä Tekniikantie – Vuorimiehentie – Otaniementie. Otakaaren joukkoliikenne siirretään pääosin ajamamaan Otakaari – Dipoli – Otaniementie. Muutokset koskevat Espoon sisäisiä linjoja 10 ja 15 sekä seutulinjoja 102, 103, 194, 195, 501V, 506, 510, 550 ja 552.  Oheisesta linkistä näet työnaikaiset linja-autoreitit kartalla: Otaniemen linja-autokaavio.

Henkilöauto- ja kevyt liikenne ohjataan uusille reiteille liikennemerkein ja opastein. Muutoksiin liittyvä kadunrakentaminen ja viestintä on valmisteilla.

ACRE muutoksista tarkemmin myöhemmin marraskuun aikana.

Lisätietoja antaa:
Aalto CRE / Jarmo Wilander, jarmo.wilander (at) aaltonet.fi, p. 09 4390 060
Jokioisten Maanrakennus Oy / Mika Breilin, mika.breilin (at) jmr.fi, p. 040 763 6616
HSL / Kari Lehtonen, kari.lehtonen (at) hsl.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *