Viikkotiedote 4/2016

Tämä on AYY:n viikkotiedote 4/2016

Yhdistyksiä koskevat asiat löydät yhdistystiedotteesta. Lue tiedote osoitteessa /yhdistystiedote

Vielä ehtii mukaan järjestämään tempausta! Tsekkaa http://tempaus.fi

1. Tällä ja ensi viikolla tapahtuu
2. Kysely Aallon perheellisille opiskelijoille
3. Lähde mukaan järjestämään vuoden 2016 tempausta! DL 31.1.2016
4. Gravitaatio 2016
5. Seuraa AYY:n somekanavia
6. AWiB Students personal branding event Thu 28th
7. Teekkaripurjehtijoiden Välimeren-purjehdus
8. Aloita aikido Otaniemessä!
9. Club Lagoon on taas täällä!
10. Hiljaisuuden retriitti

1. Tällä ja ensi viikolla tapahtuu

Vk 4
27.1. Hannu ja Lea Muilu: Armolahjat
28.1. Club Lagoon
30.1. ESN Aalto Cottage trip

Vk 5
2.2. PSK Kuplan laitesukelluskokeilu 2016
3.2. Meioosi
4.2. PSK Kuplan laitesukelluksen peruskurssi 2016
6.2. ESN Aalto visit to Nuuksio National Park

2. Kysely Aallon perheellisille opiskelijoille

Hei Aallon perheellinen opiskelija! Kerro meille, miten ylioppilaskunta voisi olla mukana edistämässä perheellisten opiskelijoidemme sujuvaa opiskelua. Liity myös Facebook-ryhmään, jossa voit keskustella erityisesti perhearjen ja opintojen yhteensovittamisesta. Kysely sulkeutuu 8.2.2016.

Linkki kyselyyn: http://lomake.ayy.fi/sosiaalipolitiikka/?p=287

Linkki ryhmään: https://www.facebook.com/groups/1632326910390380/

3. Lähde mukaan järjestämään vuoden 2016 tempausta! DL 31.1.2016

Viimeksi Tempaus järjestettiin Aalto-yliopiston syntyessä. Tällöin opiskelijat muodostivat ihmisketjun Otaniemestä aina Helsingin Arabiaan asti. Tempaukset ovat opiskelijoiden tapa vaikuttaa ajankohtaisiin asioihin pilke silmäkulmassa, mutta kuitenkin tosissaan. Nyt on taas aika kääriä hihat ja järjestää aaltolaisten kesken uusi Tempaus. Mikäli olet innokas, hae mukaan tekemään uutta ainutlaatuista spektaakkelia! Tsekkaa http://tempaus.fi ja hae!

4. Gravitaatio 2016

Gravitaatio on täällä taas! Alkuvuoden suurimmat poikkitieteelliset pippalot laskiaistiistaina 9.2. The Circuksessa!

Saavu siis pulkkailun jälkeen lämmittelemään The Circukseen, jossa menosta ja meiningistä huolehtivat loistokkaat esiintyjämme: Tiisu ja Uniklubi! Artistien välissä ja bileiden loppupuolella tanssilattian pitää kuumana DJ!

5. Seuraa AYY:n somekanavia

Onko mennyt ohi, missä kaikkialla somessa AYY on läsnä?

Seuraa
– Facebookissa: https://www.facebook.com/ylioppilaskunta
– Twitterissä: @AYY_FI, https://twitter.com/AYY_FI
– Instagramissa: @AYY_FI, https://instagram.com/ayy_fi/

6. AWiB Students personal branding event Thu 28th

How to associate right values and skills to your name? How to take the most of social media when building your personal brand?

These and much more questions are answered at AWiB Students Personal branding event on Thursday 28.1. at Service Factory.

We are priviledged to have professor Pekka Mattila to share his thoughts on how to create a brand of yourself and our second guest of the evening, Laura Sivula, gives us hands-on advice how to bring your work personality up on LinkedIn.

Register at http://goo.gl/forms/WxHU90YDEX

Facebook event https://www.facebook.com/events/1509068909394309/

7. Teekkaripurjehtijoiden Välimeren-purjehdus

Talven pakkasten keskelle tarjoaa Teekkaripurjehtijat toivon pilkahduksen lämmöstä, auringosta, turkoosista vedestä ja tuulessa pullistelevasta spinaakkerista. Pimeässä umpihangessa tarpoville tarjoutuu nyt loistava tilaisuus pidentää kesää Välimeren-purjehduksella sopivasti kesätöiden päättymisen jälkeen ja ennen syyslukukauden alkua. Viime vuonna ihastuimme Kroatiaan ja Salonan veneisiin siinä määrin, että päätimme mennä uudestaan. Myös optio katamaraaniin!

Milloin: lauantai 3.-10.9.2016

Missä: Split, Kroatia

Ilmoittautuminen aukeaa maanantaina 25.1.2016 klo 12!!! Lisätietoja ja
ilmoittautumisohjeet:
http://trip.ayy.fi/wordpress/?page_id=2479

8. Aloita aikido Otaniemessä!

Aalto Aikikai ry järjestää aikidonäytöksen tiistaina 2.2. klo 16:30 Otahallissa. Treenit uusille aloittelijoille alkavat torstaina 4.2. klo 17:00 Jämeräntaival 5 A:n tatamisalissa. Tervetuloa katsomaan ja kokeilemaan! Lisää infoa: http://aaltoaikikai.ayy.fi

9. Club Lagoon on taas täällä!

Tule kokemaan KY:n Kulttuurijaoston järjestämät talven parhaimmat kesäbileet. Ota mukaan haalarisi ja rantavaatteesi palmupuiden ja kuuman auringon syleilyyn. Club Lagoon vie sinut aurinkoiseen paikkaan kauas pois talven pimeydestä, eikä sinun tarvitse matkata Kamppia pidemmälle! Jokainen on tervetullut haalareilla tai ilman. Kuuluuhan auringonpaiste kaikille! Nähdään The Circuksessa 28. tammikuuta.

Kiinnostuitko? Käy katsomassa tapahtuman facebook-sivu http://on.fb.me/1N8Tlbq !

10. Hiljaisuuden retriitti

Hiljaisuuden retriitti oppilaitosten opiskelijoille ja henkilökunnalle Heponiemessä 8.-10.4.2016.
Tule hengähtämään kevätlukukauden kiireiden keskellä.

Hiljaisuuden retriitti on hyvä tapa ladata akkuja, rentoutua ja ottaa aikaa omille ajatuksille. Retriitissä saa mahdollisuuden lepoon, ulkoiluun ja lueskeluun. Tarjolla on hyvää ruokaa, kaunis ympäristö ja yhteisiä rukoushetkiä kappelissa. Voit jutella sovittuina aikoina ohjaajan kanssa.

Retriitti on tarkoitettu yliopistojen, ammattikorkeakoulujen ja ammattiopistojen opiskelijoille ja henkilökunnalle, ja se järjestetään Heponiemen retriittikeskuksessa Karjalohjalla.
Retriitin ohjaajina toimivat oppilaitospastorit Margit Peltovirta ja Jenny Vainio.

Ilmoittautumiset 4.2.2016 mennessä sihteeri Niina Heinoselle yst.toimisto.espoo@evl.fi tai p. 09 8050 2359. Kerrothan ilmoittautuessasi nimesi, oppilaitoksesi, oletko opiskelija vai henkilökuntaa, yhteystietosi ja erityisruokavaliosi, sekä oletko ollut aiemmin retriitissä. Etusijalla ovat ensi kertaa retriittiin osallistuvat. Saat tiedon retriittipaikasta ilmoittautumisajan päätyttyä. Vahvistat paikkasi maksamalla laskun eräpäivään mennessä.

Osallistumismaksu 90 € henkilökunta ja 45 € opiskelija (sis. täysihoidon ja kuljetuksen). Lisätiedot Margit 040 513 0852 ja Jenny 050 365 2256 (etunimi.sukunimi@evl.fi).