Lauri Lehtoruusu kampuskehityksen projektisihteeriksi

Tiedote
AYY
23.2.2016
Julkaisuvapaa heti

LAURI LEHTORUUSU KAMPUSKEHITYKSEN PROJEKTISIHTEERIKSI

Arkkitehtuurin ylioppilas Lauri Lehtoruusu on valittu kampuskehityksen projektisihteeriksi Aalto-yliopiston ylioppilaskuntaan.

Lehtoruusu on 27-vuotias arkkitehtuurin opiskelija Aalto-yliopistossa. Aiemmin hän on toiminut muun muassa AYY:n hallituksen puheenjohtajana ja Suomen ylioppilaskuntien liitossa opiskeluterveydenhuollosta, asumisesta ja edustakuntavaaleista vastaavana hallituksen jäsenenä. Lehtoruusu aloitti työssään 22.2.2016.

”Otaniemen kampus kehittyy huimaa vauhtia ja samaan aikaan pääkaupunkiseudun opiskelijoiden asuntotilanne kaipaa kipeästi kohennusta. Mahtavaa palata AYY:lle edistämään opiskelija-asumista ja kehittämään Otaniemestä maailman parasta Aalto-kampusta.”, Lehtoruusu sanoo.

Kampuskehityksen projektisihteerin tehtävänä on edistää tulevia kiinteistöhankkeita yhdessä kiinteistötiimin kanssa. Projektit liittyvät kaavavalmisteluun ja uusiin asuntokohteisiin. Yksi keskeinen tehtävä on AYY:n kiinteistöstrategian uudistuksen valmistelu.

Aalto-yliopiston ylioppilaskunta AYY on lähes 15 000 opiskelijan edunvalvonta- ja palveluorganisaatio. AYY toimii kolmella kampuksella ja Otaniemessä sijaitsevalla keskustoimistolla. AYY on julkisoikeudellinen yhteisö ja konserni, johon kuuluu ylioppilaskunnan lisäksi kiinteistö- ja palveluyhtiöitä.

Lisätiedot:
Talousjohtaja Reija Väätäinen, reija.vaatainen@ayy.fi, p. 040 709 5900
Kampuskehityksen projektisihteeri Lauri Lehtoruusu, lauri.lehtoruusu@ayy.fi