AYY:n Jimmy Nylund SYL:n hallitukseen vuodelle 2017

TIEDOTE
19.11.2016
Julkaisuvapaa heti

Jimmy Nylund
Jimmy Nylund. Kuva: Sameli Sivonen

Jimmy Nylund on valittu Suomen ylioppilaskuntien liiton (SYL) hallituksen jäseneksi vuodeksi 2017.

Nylund on 26-vuotias konetekniikan opiskelija ja tänä vuonna hän on toiminut AYY:n hallituksessa. Vastuullaan hänellä on ollut koulutus- ja sosiaalipolitiikka, joten hänellä on laaja kokemus koko edunvalvonnan kentästä. Aiemmin Nylund on toiminut Aalto-yliopiston ruotsinkielisen osakunnan Teknologföreningenin hallituksessa edunvalvojana.

”Tähän on tähdätty koko syksy, ihan mahtava fiilis!” sanoo Nylund tuoreeltaan valinnan jälkeen. ”Mahtavaa, että pääsen valjastamaan asiantuntemukseni ja osaamiseni koko opiskelijaliikkeen käyttöön ensi vuonna.”

SYL:n hallitusta puheenjohtaa ensi vuonna Riina Lumme (Turun yliopiston ylioppilaskunta TYY). Muut hallituksen jäsenet ovat Veera Alahuhta (Oulun yliopiston ylioppilaskunta OYY), Tarik Ahsanullah (Helsingin yliopiston ylioppilaskunta HYY), Maria Loima (Helsingin yliopiston ylioppilaskunta HYY), Jyri Lähdemaa (Turun yliopiston ylioppilaskunnasta TYY) ja Jani Sillanpää (Tampereen teknillisen yliopiston ylioppilaskunta TTYY).

SYL:n liittokokous kokoontui Espoon Korpilammella pe–la 18.-19. marraskuuta. Kokouksessa päätettiin myös mm. liiton poliittisesta linjapaperista sekä ensi vuoden toimintasuunnitelmasta.

Lisätietoja:

Jimmy Nylund, jimmy.nylund@ayy.fi, 050 520 9427
AYY:n pääsihteeri Niko Ferm, niko.ferm@ayy.fi, 050 520 9415

Lue SYL:n tiedote liittokokouksen henkilövalinnoista täältä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *