AYY:llä uusi it-asiantuntija, AD ja tiedottaja

AYY:n henkilökuntaan on saatu vuodenvaihteen molemmin puolin uusia lisäyksiä. Joulukuussa aloittivat IT-asiantuntija Petteri Nummela ja AD Aino Korpinen, tammikuun alusta joukkoon liittyi tiedottaja Siiri Liitiä.


IT-asiantuntijana joulukuun alussa aloittanut Petteri Nummela opiskelee Aalto-yliopistossa informaatioteknologian linjalla. AYY:ssa hän vastaa IT-järjestelmien ylläpidosta ja kehityksestä ja tietotekniikan laitteiston hallinnoinnista.

Nummela sai kuulla avoimesta työpaikasta epätavallisesta syystä.

”Kyselin kiltamme chatissa, että mistähän saisi ilmaista tilaa servurekille eli tornille, johon voi sujauttaa kiinteitä palvelimia. Joku vinkkasi, että hae tuonne AYY:lle, sinne varmaan mahtuu. Sain työpaikan, mutta tilaa rekille ei vielä ole löytynyt”, Nummela naurahtaa.

Joulukuun alussa työnsä aloitti myös AD Aino Korpinen. Hän on valmistunut visuaalisen viestinnän medianomiksi Satakunnan ammattikorkeakoulusta ja opiskelee parhaillaan Turun yliopistossa digitaalisen kulttuurin maisteriohjelmassa.

AD vastaa grafiikan ja kuvitusten tuottamisesta ja tekstin visualisoimisesta AYY:n digitaalisiin ja painettuihin julkaisuihin. Korpinen pääsee luomaan AYY:n ilmettä alkuvuodesta 2018 julkaistavan uuden brändi-ilmeen pohjalta.

”Odotan innolla pääseväni käsiksi suuriin kokonaisuuksiin, kuten AYY:n vuosikertomuksen visualisointiin. AD pääsee vaikuttamaan alusta alkaen siihen, miltä AYY eri kanavissa näyttää”, Korpinen sanoo.

Tammikuun alussa työnsä aloitti tiedottaja Siiri Liitiä. Hän on valmistunut medianomiksi Turun AMK:n Taideakatemian journalismin koulutusohjelmasta ja työskennellyt aikaisemmin teatterialalla viestinnän ja markkinoinnin parissa.

Tiedottaja vastaa AYY:n päivittäisen viestinnän suunnittelusta ja toteuttamisesta osana viestinnän tiimiä. Hän esimerkiksi koostaa AYY:n viikkotiedotteet, koordinoi AYY:n sosiaalista mediaa ja kirjoittaa kaikenlaisia tekstejä tiedotteista Facebook-päivityksiin.

”On hauskaa päästä tutustumaan siihen, mitä kaikkea Aalto-yhteisössä tapahtuu. Parasta tässä työssä onkin sen monipuolisuus. Tylsää ei tule, kun saman päivän aikana saattaa päästä kertomaan sekä laskiaisriehasta että presidentinvaalitentistä”, Liitiä sanoo.

Kaikki kolme uutta työntekijää ovat yhtä mieltä siitä, että AYY on työyhteisönä innostava.

”On mukavaa päästä tekemään töitä omanikäistensä ihmisten kanssa”, Korpela sanoo.

”Henkilökunta on niin nuorta ja nuorenmielistä, että tunnelma täällä on tosi erilainen niin sanottuihin normaaleihin toimistohommiin verrattuna”, Nummela komppaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *