AYY:n uusi vaikuttamisen ja viestinnän päällikkö on Heikki Isotalo

Heikki Isotalo aloittaa AYY:n uutena vaikuttamisen ja viestinnän päällikkönä keskiviikkona 7. helmikuuta. Isotalo on toiminut opiskelija-aktiivina Turussa ja siirtyy nyt AYY:lle Helsingin yliopiston ylioppilaskunnasta.

Isotalo valmistui valtiotieteiden maisteriksi Helsingin yliopiston poliittisen historian oppiaineesta vuonna 2016. Hän kokee ylioppilaskuntien asian yhä itselleen tärkeäksi.

Heikki Isotalo. Kuvaaja: Juha Laurila

”Omat opintoni eivät vielä ole kovin kaukana menneessä, joten pystyn samaistumaan opiskelijan asiaan.”

Isotalolla on pitkä historia ylioppilaskunnissa sekä aktiivina että työntekijänä.

”Tein kandini Turun yliopistoon, jossa toimin Turun yliopiston ylioppilaskunnan hallituksen jäsenenä ja hallituksen puheenjohtajana. Olin myös mukana erilaisissa opiskelijayhdistyksissä ja luottamustehtävissä”, hän listaa.

Viimeisen vuoden ajan Isotalo on työskennellyt Helsingin yliopiston ylioppilaskunnassa koulutuspoliittisena asiantuntijana.

”Välissä toimin viestinnän ja journalismin parissa, mutta valmistumisen jälkeen päädyin takaisin ylioppilaskuntiin”, hän naurahtaa.

Vaikuttamisen ja viestinnän päällikkö on AYY:ssa uusi virka. Hän suunnittelee, johtaa ja toteuttaa ylioppilaskunnan edunvalvontatyötä ja toimii edunvalvonnan ja viestinnän tiimien vetäjänä.

Isotalo jätti hakemuksensa AYY:lle Aalto-yhteisön maineen takia.

”Aalto-yliopisto ja AYY ovat omalaatuisia toimijoita Suomen yliopistomaailmassa. On sellaista erilaista tekemisen meininkiä ja vanhojen rakenteiden rikkomista, joka stimuloi itseänikin”, Isotalo kuvailee.

Isotalo uskoo, että eri alojen opiskelijoiden kohtaaminen ja ylioppilaskunnan tulevaisuuteen katsova ilmapiiri kasvattavat myös häntä itseään.

”Työssä kiinnostavinta on se, miten saada AYY:n vaikuttavuus suuremmaksi ja kaikki eri alojen opiskelijat mukaan toimintaan. Siinä yhdistyy ylioppilaskunnan rooli vaikuttajana ja kasvattajana – tarvitsemme jäseniämme, että toiminta onnistuu!”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *