Oletko kohdannut epäasiallista käytöstä? AYY auttaa

Aino-lehti ja Helsingin Sanomat ovat uutisoineet Otaniemessä järjestetyistä asiattomista juhlista. Aalto-yliopiston ylioppilaskunta sitoutuu Aalto-yliopiston tavoitteeseen tarjota kaikille opiskelijoille tasa-arvoinen ja yhdenvertainen toimintaympäristö.

Rasismia tai muuta epäasiallista kohtelua ei tule sietää. Ylilyöntejä voidaan ehkäistä keskustelemalla ja menneistä virheistä oppimalla.

AYY haluaa olla mukana luomassa turvallista toimintaympäristöä kaikille Aalto-yliopiston opiskelijoille riippumatta kunkin opiskelijan taustoista tai tilanteesta ja tukea piirissään toimivia yhdistyksiä näissä tavoitteissa.

AYY järjestää vuosittain koulutuksia järjestötoimijoille. Tammikuussa 2018 järjestettiin ensimmäistä kertaa Turvallisesti tapahtumissa -koulutus, jossa käytiin läpi tapahtumaturvallisuutta sekä fyysisen turvallisuuden että turvallisen ja kaikki osallistujat huomioon ottavan sisällön näkökulmasta.

AYY jatkaa tapahtumaturvallisuuteen liittyvien koulutusten järjestämistä. Turvallisesti tapahtumissa –koulutusmateriaalia voi tiedustella osoitteesta jarjestoasiat@ayy.fi.

Mikäli olet todistanut asiatonta tapahtumaa tai tietoosi on muuten tullut AYY:n piirissä toimivan järjestön epäasiallinen tapahtuma, ole yhteydessä AYY:n järjestöasiantuntijaan osoitteessa jarjestoasiat@ayy.fi.

Jos olet kokenut tai todistanut asiatonta kohtelua, voit myös ottaa yhteyttä koulutettuihin häirintäyhdyshenkilöihimme Minna Mäkitaloon hairinta-nainen@ayy.fi ja Lauri Jurvaseen hairinta-mies@ayy.fi.

Häirintäyhdyshenkilöpalvelu on luottamuksellinen ja sähköpostisi menee vain yhdyshenkilölle, eikä mihinkään toimenpiteisiin ryhdytä ilman häirityn henkilön suostumusta.

Lue lisää avun saamisesta häirintätilanteissa: /jasenille/mistaapua/

Lisätietoja voi tarvittaessa kysyä pääsihteeri Niko Fermiltä, niko.ferm@ayy.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *