Miestentien uudisrakennus ja peruskorjauksessa oleva Jämeräntaival 3 C valmistuvat helmikuussa 2019 – haku asuntoihin aukeaa 12.11.!

Miestentie 2:n uudisrakennukseen valmistuu yhteensä 131 asuntoa, joista 107 on yksiöitä ja 24 kaksioita. Miestentie sijaitsee uudella asuinalueella Otaniemessä, noin kilometrin päässä Otaniemen kampusalueesta. Jämeräntaival 3 C on parhaillaan peruskorjauksessa ja kiinteistöön valmistuu 42 asuntoa, joista valtaosa on soluyksiöitä. Molemmat kohteet ovat muuttovalmiita 1.2.2019 alkaen.

 

AYY:n hallituksen päätöksen mukaisesti kaikille AYY:n asumisoikeudellisille jäsenille annetaan yhdenvertainen mahdollisuus hakea kyseisiä asuntoja ja hakuprosessissa käytetään arvontaa.

 

Näiden asuntojen hakuprosessi tapahtuu hieman normaalista poikkeavalla tavalla:

  • Asuntoja 12.11.-9.12.2018 välisenä aikana hakeneet ovat mukana arvonnassa.
  • Annettuun aikarajaan mennessä tulleet hakemusten jonopaikka arvotaan. Muuten hakemuksen lähettämisajankohdalla ei ole väliä.
  • Arvonta tapahtuu pisteryhmien sisällä.
  • 9.12.2018 jälkeen kohteen haku jatkuu normaalin jonotuksen mukaisesti. Kun kaikki asunnot on tarjottu, purkautuu arvontajärjestys ja hakemukset järjestäytyvät jonoon pisteytyksen ja lähettämisajankohdan perusteella.

 

Soluyksiö on solun ja yksiön välimuoto. Jokaisella asukkaalla on huone, josta löytyy oma kylpyhuone ja vessa sekä keittiö. Keittiön varusteluun kuuluu jääkaappi, pakastin, liesi ja uuni. Yhteistilan tai -käytävän siistinä pitäminen on saman tilan jakavien soluyksiöiden asukkaiden yhteisellä vastuulla.

 

Lue hakuohjeet: /asuminen/asunnonhakijat/hakuinfo

Tutustu asuntoihin ja lähetä hakemus Domossa nyt: https://domo.ayy.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *