AYY valitsi hallituksen vuodelle 2019 – puheenjohtajaksi Tapio Hautamäki

Aalto-yliopiston ylioppilaskunnan (AYY) edustajisto valitsi kokouksessaan torstaina 22. marraskuuta 2018 ylioppilaskunnalle hallituksen vuodelle 2019. Hallituksen puheenjohtajaksi valittiin Tapio Hautamäki, maisterivaiheen opiskelija perustieteiden korkeakoulusta. Vuonna 2018 Hautamäki on toiminut AYY:n hallituksen varapuheenjohtajana ja vastannut ylioppilaskunnan edunvalvontatoiminnasta. Aiemmin Hautamäki on toiminut muun muassa Tempaus 2016 -projektissa.

 

AYY:n hallituksen yhdeksän (9) muuta jäsentä ovat:

Iida Palosuo, ARTS

Ellen Heikkilä, ARTS

Leila Kettunen, CHEM

Lumi Ketola, ENG, CHEM

Taneli Myllykangas, ELEC

Anna Halsas, BIZ

Marianne Honkasaari, SCI

Antti Pentikäinen, BIZ

Olli Kesseli, SCI

 

Tulevana vuonna pinnalla ovat muun muassa oman toiminnan kehittäminen ekologisesti kestäväksi, kevään euro- ja eduskuntavaaleissa vaikuttaminen sekä uuden opiskelijakeskuksen suunnitelu.

”AYY on viime vuosina tehnyt loistavaa visiotyötä. Ylioppilaskunnalla on upouusi linjapaperi, kattava brändistrategia, selkeä ja kunnianhimoinen kiinteistöstrategia sekä vastapäivitetty ja rohkeasti tulevaisuuteen kurottava suunta. Ensi vuoden pitää olla tekemisen vuosi”, Hautamäki toteaa.

Hallituksen toimikausi alkaa tammikuussa ja kestää kalenterivuoden. Uusi hallitus järjestäytyy ensimmäisessä kokouksessaan. Aalto-yliopiston ylioppilaskunta AYY on noin 14 000 Aalto-yliopiston opiskelijan palvelu- ja edunvalvontajärjestö.

Lisätietoja:

Tapio Hautamäki, hallituksen puheenjohtaja 2019, tapio.hautamaki@ayy.fi, +358 40 757 962

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *