Elina Nieminen AYY:n toiminnanjohtajaksi

Elina Nieminen on valittu Aalto-yliopiston ylioppilaskunnan toiminnanjohtajaksi seuraavalle kolmivuotiskaudelle. Valinnan teki AYY:n edustajisto kokouksessaan 17.4.2019.

Aikaisemmin Elina Nieminen on muun muassa johtanut Ruisrockin vapaaehtoisia. Viime vuoden hän luotsasi AYY:n yhteisörakenneprojektia. Aikaisemmin hän on toiminut Helsingin yliopiston ylioppilaskunnan hallituksen jäsenenä ja lukuisissa muissa luottamustehtävissä.

”Tuntuu uskomattoman siistiltä!” kommentoi Nieminen tuoreeltaan valinnan jälkeen. ”Olen todella kiitollinen luottamuksesta ja odotan innolla seuraavaa kolmea vuotta.”

Nieminen aloittaa työnsä perehtymällä kevään ja kesän aikana ja hänen kautensa kestää huhtikuuhun 2022.

Aalto-yliopiston ylioppilaskunta AYY on noin 14 000 Aalto-yliopiston opiskelijan palvelu- ja etujärjestö. Toiminnanjohtajan pääasiallisena tehtävänä on varmistaa ylioppilaskunnan strategian toteutuminen. Toiminnanjohtajan tehtäviin lukeutuu läheinen yhteistyö hallituksen ja edustajiston kanssa. Toiminnanjohtajan tehtäviin kuuluu keskeisenä osana myös sidosryhmätyöskentely ja ylioppilaskunnan edustaminen. Toiminnanjohtaja johtaa useampaa tiimiä ja toimit esihenkilönä noin 20 työntekijälle. Toiminnanjohtajan tehtävä korvaa nykyisen pääsihteerin tehtävän.

Lisätietoja:

Istuva pääsihteeri Niko Ferm, niko.ferm@ayy.fi, p. 050 520 9415
Tuleva toiminnanjohtaja Elina Nieminen, elina.nieminen@ayy.fi, p. 040 681 9612

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *