Frankin digitaalinen opiskelijakortti on nyt ilmainen

Upeita uutisia kesän kunniaksi! Sovelluksesta on nyt tullut päivitys, jossa on paljon käytettävyysparannuksia. Frank suosittelee päivittämään sovelluksen heti kun mahdollista App Storesta tai Google Play -kaupasta parhaan käyttäjäkokemuksen varmistamiseksi.

Frank on myös uudistanut opiskelijakorttien hinnoittelua ja digitaalinen opiskelijakortti on tästä hetkestä alkaen ilmainen!

Lisäksi Frank on lanseerannut yhdessä Danske Bankin kanssa ISIC-kampanjan, jossa viiden vuoden kansainväisen ISIC -opiskelijakorttilisenssin saa käyttöönsä täysin ilmaiseksi maksuominaisuudelliseen opiskelijakortin yhteydessä! (Kampanjaetu koskee  Danske Bankin uusia asiakkaita)

Jos sinulla ei vielä sovellusta ole, voit ladata Frank App -sovelluksen tästä: www.frank.fi/lataa!

P.S. Syksyn 2019 uudet opiskelijat; voit tilata opiskelijakortin aikaisintaan elokuun alussa. Voit halutessasi jättää sähköpostiosoitteesi Frankille ja he kertovat sinulle, kun voit tilata uuden opiskelijakorttisi: www.frank.fi.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *