Tilavarauskalenteri ajalle 12.8.2019 – 5.1.2020 on avattu

Tilavarauspyynnön AYY:n kertavuokrattaviin tiloihin 12.8.2019 – 5.1.2020 väliselle ajalle voi nyt tehdä AYY:n TILA-järjestelmän kautta (tila.ayy.fi) omia Aalto-tunnuksia käyttäen. Jo aiemmin on voinut tehdä varauksia 11.8.2019 saakka. Järjestelmään tekemäsi varaus vahvistetaan AYY:n päästä erikseen seuraavan arkipäivän aikana, jolloin tehty varaus näkyy kalenterissa vahvistamisen jälkeen sinisenä. Mikäli sinulla ei ole Aalto-tunnuksia ja haluat varata tilan käyttöösi, voit lähettää meille tilavarauspyynnön tällä lomakkeella. Lomakkeella tulleet varauspyynnöt vahvistetaan erillisellä sähköpostiviestillä.

Atlantinkadun ja Heinävaaran vuokratiloissa on käytössä koodilukko, johon varaaja saa TILA-järjestelmästä kertakäyttöisen avainkoodin. Muiden tilojen osalta avaimet tulee hakea AYY:n toimistolta Otaniemestä varauspäivänä aukioloaikojemme puitteissa. Viikonloppuvarausten avaimet haetaan aina perjantaina. Toimistomme on normaalisti auki arkisin klo 12-16.  Muistathan kuitenkin aina tarkistaa mahdolliset poikkeusaukioloajat yhteystietosivultamme!

Tutustu tiloihin ja varausohjeisiin: Vuokrattavat tilat

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *